Bill i tyska VOUGE - Oktober 2009


Bill Kaulitz - "Den andra idéen av en tysk", Karl Lagerfeld.
Big Hair, Smoke Eyes, Sleek Chic - ända sedan Bill Kaulitz och hans band Tokio Hotel hade sin första framgång med "Durch den Monsun" sommaren 2005, har den 20-årige sångaren med en ovanliga stylingen blivit en superstjärna. Och en modeikon.

Han designade sin scenkostym själv. Trots att han inte kunde rita så bra, förstod hans sömmerska vad han menade. "Faktiskt så skulle jag vilja bära såna här kläder hela tiden."

Och: "Utan smink, känner jag mig naken." Hans favoriter: David Bowie i "Labyrinth", Nena, Vampires, Paris, Secoundhand butiker, slående smycken och Dior Homme. Han äger byxor av märket i otaliga varianter, också därför de passar honom perfekt.

"Annars finns det knappt några kläder som inte behöver ändrats för mig." Skräddarsydda kläder är som en tradition i Kaulitz-huset: Bill's mamma är en sömmerska och skräddare. Redan när han studerade, sydde hon om flera olika tshirts till en unik.

Nyligen har han börjat samla på armband, och Bill Kaulitz är också "helt galen i jackor" - speciellt läderjackor. Hundratals jackor hänger i hans garderod - de flesta av dem är svarta. För många att hålla reda på? "Nej, jag kan berätta historien om varenda jacka."
Svart, röd, guld: VOUGE firar 30-årsjubileum med 3 rekordmånga tidningsnummer för Tyskland.
[...] München - För deras 30-årsjublieum, har tyska VOUGE en annan anledning att fira: med sitt oktobernummer, som börjar säljas den 10e september, kommer VOUGE ut - för första gången! - i tre olika tidningar, som alla kommer ha 732 sidor. Sammanfattningsvis kommer årsdagens nummer ha 2169 sidor, som väger 6kg och är 9cm tjock - ett rekord i Tyskland.

Inför deras årsjubileum kommer chefredaktören, Christiane Arp, Karl Lagerfeld, Peter Lindbergh och Bruce Weber, tre framstående co-chefredaktörer, som kommer att beskriva sitt arbete om Tyskland från mycket personligt perspektiv.

Tre exceptionella konstnärer porträtterar Tyskland och stjärnorna är
Svart, röd, guld: Varje oktober-nummer har olika färg och signaturen av varje co-chefredaktör på omslaget. Det är ett undantag att de inte är någon modell på omslaget men istället har färgerna på tyska flaggan en anledning, för att i deras arbete engagerade Lagerfeld, Weber och Lindbergh sig själva till tyska projekt.

"För årsdagen ville vi inte titta tillbaka - istället frågade vi tre exceptionella personer om deras personliga åsikter om vårat land - 3 konstnärer som influerat tidningarna och modet i över 30 år och även har ett speciellt band med Tyskland", förklarade chefredaktören Christiane Arp.

"Berlin i mina tankar" (Weber), "Kläder, kost och smarta människor" (Lagerfeld) och "Kärlek, hat, galenskap" (Lindbergh) är titlarna för tidningsnumrena, som många stora nationella och internationella kändisar är inblandade i.

Diane Krüger, Claudia Schiffer, Martin Wuttke, Ute Lemper, Sebastian Koch, Iris Berben, Julia Stegner, men också de tyska tonårsstjärnorna som David Kross och Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz stod framför kameran, för de tre fotograferna. Tidningen blev producerad i Berlin, New York och i Montauk på Long Island (New York). [...]
Tack till Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det finns mer bilder från intervjun på Kenzas mtv-blogg nu också :)

2009-09-08 @ 15:43:09
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Allting är upplagt.

2009-09-08 @ 15:48:02
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: S A R A

Kan man köpa tidningen i sverige?

2009-09-08 @ 16:01:08
URL: http://sariiiih.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Det ska nog kunna gå på Pressbyrån/stop, annars får man beställa hem.

2009-09-08 @ 16:02:50
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Agnes

Snygge Bill:)!<3



Vet du om dom ska spela mini spelningar 2009 eller bara PR och inte spela förrän i början av 2010?^^

2009-09-08 @ 18:26:58
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Bara promo hela 2009 och börja med turnén i början av 2010 :)

2009-09-08 @ 18:45:59
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0