Mininyheter från helgen!

¤ Tokio Hotel kommer att besöka Taiwan efter Malaysia. De kommer att vara i Taiwan i 4 dagar från den 2 maj för marknadsföring av Humanoid. De ska göra flera intervjuer och även något med fansen. Universal Music Taiwan ska ha spenderat 2 miljoner NT dollar för att få dit Tokio Hotel. Killarna ska även ha fått en "Do's and Don't's"-lista (vad de får och inte får göra) med tanke på att de inte känner till hur det funkar i Asien så bra. XD (Källan är såklart Universal Music Taiwan).

¤ Killarna har även vunnit NICK Kids Choice Award 2010 i kategorin "Favorit Musikstjärnor" - Video:  

Bill: Hej allihopa, Tokio Hotel här! Vi vill tacka er för denna "Blimb"! Vi vann, vi är era favoritstjärnor, ni röstade online och så... Tack så mycket till er som röstade. Vi är så glada över det - tack! Tyvärr kan vi inte vara där eftersom vi är på turné genom Europa just nu och ehm.. Ja, vi har en väldigt talangfull kille i vårat band som heter Georg, han kan göra häftiga saker med sina händer som personligen äcklar mig. Kolla in detta [Fingertopp-böjning]
Tom: Och vi kan hålla andan väldigt länge! Jag kan hålla andan i 10 min, Bill och Gustav i 2 min och...det är vad vi kommer göra nu.
---
¤ THTV ska endast visas vid speciella tillfällen, inte varje vecka som förut om en person som jag personligen litar väldigt mycket på har förstått det rätt. Deras staff verkar inte ha något riktigt svar på när det kommer tillbaka heller, ingen vet.

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag saknar verkligen THTV. Jag tycker förresten att det är mystiskt att det liksom slutade med att de visade vad som skulle komma på nästa avsnitt (där Gustav ska göra en beställning)... Jag skulle vilja se det. :-P

2010-04-12 @ 12:12:48
URL: http://iryccah.blogg.se/
Postat av: Anna Olofsson

Finns det översättning där de tackar för priset? :) <3

2010-04-12 @ 16:12:19

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0