[LaVozLibre.com] - Tokio Hotel: Hysteri i Mexiko


Tokio Hotel: Hysteri i Mexiko
Det nordamerikanska landet var det sista stoppet på turnén.

Den tyska gruppen Tokio Hotel skapade hysteri bland fansen som såg dem live på en spektakulär konsert på Palacio de los Deportes i Mexico City. Fansen blev galna av Bill Kaulitz, som verkade smalare än någonsin eftersom deras diet innehåller väldigt få kalorier till en sådan utsträckning att den till och med beskrivs som anorektisk. De spelade stora hits och gav tusentals fans en spektakulär föreställning. Bill Kaulitz' sexualitet har ifrågasatts av många, men det hindrar inte ungdomar av båda könen att hylla honom.

Bandet, som skapades av Bill Kaulitz, tvingades ställa in en konsert i Monterrey för några veckor sedan. Säkerhetsproblemet gjorde att deras fans tvingades lämna tillbaka sina biljetter. Men antalet fans som var på plats igår njöt av Tokio Hotel som var fulla av energi.

Bill Kaulitz dök upp på scenen, samma scen som användes på deras Europa-turné, med en utmärkande "stil". Sångaren i Tokio Hotel valde en jacka gjord i metall med stora axelvaddar, skinnbyxor och svarta stövlar som man hade kunnat användas i militären. Dessa kläder har han använt på alla konserter.

Efter framgången i Europa och Spanien i april, tog gruppen med sig sin "Humanoid City"-turné till Latinamerika. Även Peru och Brasilien hade möjligheten att få se gruppen som de mexikanska fansen njöt av igår. Mexiko blev det sista stoppet på denna resa som tagit dem över halva jordklotet på nästan ett år. Om ett par dagar hoppas Tokio Hotel kunna släppa sitt nya album "Best Of" där de har samlat några av deras bästa låtar.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Anonym

"Bandet, som skapades av Bill Kaulitz" - det där stämmer ju inte riktigt och är inte vidare ingående på hur bandet verkligen skapades... Och varför ska man i varenda artikel som skrivs om TH presentera dem som om de är så färska att ingen vet vilka de är? xD

2010-12-04 @ 11:08:53

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0