Ma'ariv Lanoar #12/2010 - (Israel)


We'll always have Tokio
Den nya samligen av Tokio Hotel påminner oss om varför vi älskar dem så mycket.

Vanligtvis gillar jag inte samlingar, och speciellt inte om de känns som en misslyckad mix av låtar som redan har blivit gamla och inte är lika heta och relevanta längre, men jag skaffade mig faktiskt Tokio Hotels nya samlig åt min stereo efter att jag skrev om den. Samlingen heter helt enkelt "Best Of" och den finns på både tyska och engelska. Idag koncentrerar vi oss på det engelska albumet, och självklart finns bandets allra största hits från alla album med. Valet av låtar är väldigt strikt och fansen skulle troligtvis inte byta ut någon låt. Alltså, den mörka "Monsoon" möter den kalla "Scream", och det finns även några låtar med från det senaste albumet av Tokio, som den intressanta låten "Automatic".

Om någon vill göra ett snabbtest om Tokio Hotel och inte har tålamodet att lyssna på alla de tidigare albumen, kan de definitivt göra det med denna samling. Det händer inte mig ofta att artister med deras låtar får mig på ett speciellt humör och får mig att tänka på texterna, men det händer alltid med Tokio Hotels låtar. Vi pratar om låtar som inte bara är hits, utan låtar som övervinner tidens test vilket är ett stort plus som inte många andra aritster har. Det är intressant att se utvecklingen av bandet på "Best Of", produktionen, rytmerna och texterna. Det är som om att titta på bilder på en bebis som har vuxit upp: Tokio Hotel har blivit mycket bättre och på samma gång lyckats behålla sin unika stil, och direkt när man lyssnar på deras låtar hör man att de är deras.

Men de två nya låtarna i samlingen "Hurricanes and Suns" och "Mädchen Aus Dem All" känns lite onödiga, som rester. Men överlag så kan man säga att Tokio Hotel släppte ett album som är en perfekt samling för fansen, ett album som stänger ett kapitel i bandets karriär och öppnar ett annat. Låt oss hoppas att det inte betyder en ny frilla bara.
Engelsk översättning: Mor @ THUS <3. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Riktigt bra artikel måste jag säga! =)

2010-12-29 @ 16:25:55
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0