Mininyheter - 2/12 2010

¤ Uppdateringar från Mexico City: Killarna hade en presskonferens imorse kl 08.00 mexikansk tid [15.00 svensk tid] och en man från en mexikansk radiostation som var där berättade för fans att killarna ska stanna lite längre innan de åker hem. Han berättade även att killarna är väldigt trevliga och att det är deras skivbolag som ber killarna att ge falsk info till media och får killarna att verka "onåbara". Det blir en M&G ikväll innan konserten och själva konserten börjar kl 20.30 mexikansk tid [03:30 svensk tid - info via Barxs @ tyska officiella FC].

¤ Uppdateringar från Mexico City: Minst 17.000 biljetter såldes till denna konsert. Killarna var tvunga att avbryta konserten vid ett par tillfällen för att fans mosades längst fram. En man (troligtvis som jobbade i arenan) tog mikrofonen och sade att fansen var tvunga att backa, för flera fans blev skadade riktigt ordentligt längst fram. Mannen sade att om fansen inte slutade trycka, så skulle de inte starta konserten igen. Det var kaos med andra ord. Bill bad om ursäkt för det hela, men sade att det var för allas säkerhet. Han sade även att de hade klättrat på någon pyramid tidigare under dagen och haft någon slags ritual för att få positiv energi. En bild på publiken, riktigt mäktig bild tagen av Fernando Messina:

¤
Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Vad menar dem med "onåbara" ? :O

2010-12-02 @ 21:17:38
Postat av: Caroline

Att de är svårt att nå ut till dom kanske ?? Eller asså, att få närkontakt, få dom att vara personliga? vet inte >-< HAHA! =DD Men de är vad jag tror ialf....

2010-12-02 @ 22:10:18
URL: http://tokiohotelamerica.com
Postat av: Sofia Vienna

att det är deras skivbolag som ber killarna att ge falsk info till media och får killarna att verka "onåbara"Det var ju ingen större chock kanske?

2010-12-03 @ 07:12:31
URL: http://sofiavienna.se
Postat av: Vanja

Jag tycker det är väldigt synd när fans är så himla på! Varför ska folk behöva bli skadade på konserter för att vissa inte kan behärska sig? Herregud..

2010-12-03 @ 14:26:28
URL: http://kickassforme.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0