[Noroeste.com.mx]: Tokio Hotel vände


Tokio Hotel vände
Det tyska bandet blev tvunga att ta en paus för att lugna ned publiken på Palacio de los Deportes.

Mexiko: Den tyska gruppen Tokio Hotel, som leds av tvillingarna Bill och Tom Kaulitz, gjorde fansen så hysteriska på konserten de gav på Palacio de los Deportes att de blev tvunga att ta en paus för att lunga ned folk. Mitt i låten "World Behind My Wall", försvann kvartetten av scenen och efteråt sades de att: "de ber alla att ta ett steg tillbaka eftersom folk blir klämda längst fram."

Samtidigt gav säkerhetspersonalen vatten till de unga som stod nära scenen. Det var bara ett fåtal som svimmade och behövde hjälp av vårdpersonalen. Efter en 20 minuters paus kom bandet ut igen för att fortsätta konserten. De sade att de tänkte på fansens säkerhet. Efter incidenten blev fansen lugnare, men de slutade inte sjunga och dansa till "Hey You", "Alien" och "Ready, Set, Go!". Trots att Bill Kaulitz hade full energi, såg han betydligt smalare ut än vanligt.

"Noise" och "Human Connect To Human" var låtarna som startade kvällen. "Mexico City! Hej! Igår besökte vi pyramiderna och det var fantastiskt. Våra guide berättade för oss att han kände att det här skulle bli våran bästa konsert någonsin", berättade Bill Kaulitz, som ännu en gång orsakade hysteri.

Publiken, som hade sina mobiltelefoner påslagna, fortsatte att njuta av "Break Away" och "Pain of Love", och med ett akustiskt uppträdande av "Humanoid", var de andra låtarna "In Your Shadow", "Screamin" och "Automatic" de allra största under kvällen. Bill och Tom Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer spelade "Zoom Into Me" efter incidenten. "Monsoon" och "Forever Now" var även de heta låtar bland de mexikanska fansen.

Camping
En dag innan konserten hade hundratals fans samlats för att campa utanför Palacio de los Deportes för att kunna få en bra plats där Tokio Hotel skulle spela.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: AMANDA

Vet du om det finns någon video där dom kommer tillbaka efter pausen och säger att dom ska ta det lugnt? :)

2010-12-05 @ 14:36:56
URL: http://amandahedmans.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Vet inte, men säkert (jag har dock bara läst om det på Twitter - uppdateringar från fans). Tror inte man kan höra speciellt mycket även om det finns det, för fansen förde ett jävla liv. XD Det var nästan 20.000 pers inne i arenan liksom, haha.

2010-12-05 @ 15:06:01
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Här springer dem ut iallafall: http://www.youtube.com/watch?v=tfZG16rPV9s

2010-12-05 @ 15:27:29
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Hanna

http://www.youtube.com/watch?v=KlH8Jqv4hwUHär är en video där de ber om ursäkt och fortsätter showen :)

2010-12-05 @ 22:59:59

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0