[NQ-Online.de]: Jubel på Tokio Hotels konsert i Tokyo


Jubel på Tokio Hotels konsert i Tokyo
Tokyo (dpa) - På deras första musikaliska markandsföringsuppträdande i Japan, jublade hundratals fans åt bandet Tokio Hotel på onsdagskvällen (lokal tid).

Bandet som leds av Bill och Tom Kaulitz spelade bra under den 30-minuter långa promokonserten i Tokyo med några av deras internationellt framgångsrika låtar och sade att de kommer tillbaka med en riktig konsert i Japan snart.

Bandet deltog även i "Tyskland-Japan: 150 år av vänskap" och förekom där som unga ambassadörer mellan de två länderna när bandet hälsade på den tyska ambassaden tidigare i veckan i Japan. Det är den 150-årsdagen för den undertecknade japanska-preussiska vänskapen: Handel -och sjöfart fördraget år 1861.

"Vi är chockade över att vi har så många fans", sade Bill i konserthallen Akasaka Blitz i Tokyo, där han uppträdde i en svart skinnklädsel. Redan på flygplatsen blev de två bröderna Bill och Tom och deras bandkamrater Georg Listing (bas) och Gustav Schäfer (trummor) varmt välkomnade med hemmagjorda presenter så som origami-julkort.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0