[TribunadelaBahía.com.mx]: Tokio Hotel gömmer sitt privatliv


Tokio Hotel gömmer sitt privatliv
De unga poprock-stjärnorna räknar med att deras samlingsalbum "Best Of" släpps tisdagen den 14 december.

Under de senaste tre åren har medlemmarna i Tokio Hotel tvingats bli experter i leken "kurragömma" eftersom de hatar paparazzis som försöker tränga sig på deras privatliv och undersöker varenda plats de vart på. Bröderna Bill och Tom Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer i Tokio Hotel har försäkrar att berömmelsen de har fått under de senaste fem åren har kostat ett högt pris - de blir konstant trakasserade i media.

"Nu när Tom och jag bor i Los Angeles har vi insett att mardrömmen där är paparazzis. Det är paparazzis överallt och vi hatar det och föredrar att gömma oss från dem. Jag hatar paparazzis, vi hatar dem. Jag tycker att fotografer som gör såna saker är de allra värsta människorna och det måste vara dåliga människor som lever på det. De tjänar pengar på andras liv utan att tänka. De förstör liv, karriärer, tränger sig in i ens privatliv. Jag hatar dem", sade Bill i en intervju som ägde rum igår på ett hotell i staden.

Den tyska kvartetten som bildades för 10 år sedan och har populära hits som "Automatisch", "Final Day" och "Phantomrider", sade på onsdagen att när de anlände i Mexico City, försvann dem från allmänheten för att utforska staden i lugn och ro.

"Vi hade roligt på kvällen. Vi åt mycket god mat och drack så mycket tequila vi kunde. Vi testade pulque, men jag gillade de inte lika mycket som tequila. Vi är duktiga på att dricka, så det var roligt. Mexiko för oss betyder mycket spänning, hetta och sol. Det här vädret är så underbart", sade Bills tvillingbror Tom.

I mötet med gruppen innan deras uppträdande igårkväll på Palacio de los Deportes, blev de chockerade över att få veta att mexikanska fans slog de spanska rekordet om hur länge man kan campa utanför en konsertarena. Rekordet som fansen i landet slog... Med tre veckor! De unga poprock-stjärnorna räknar med att deras samlingsalbum "Best Of" släpps tisdagen den 14 december, som bland annat innehåller både engelska och tyska världskända låtar som "Monsoon", "Scream" och "Humanoid".


Engelsk översättning (dock bara några meningar, inte hela artikeln): Lore <3.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: sara

Haha fan med dem :DD

Tequila ;D

2010-12-03 @ 20:05:12
URL: http://germanottas.tumblr.com
Postat av: Anonym

men gud.. killen har ju alkoholproblem.

2010-12-03 @ 21:37:10
Postat av: Therese

Ey, anonym, han/dom har inte alls alkoholproblem!Elina, tack för en jättebra och uppdaterad blogg :D

2010-12-03 @ 21:45:10
URL: http://tomlover.webblogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Inga problem! <3

2010-12-04 @ 13:35:26
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0