Zona Joven #114 - (Peru)


Tokio Hotel uppfyllde fantasti
Jockey Club den 25 november 2010 i Lima.

Vägen som tog Tokio Hotel fansen upp till konserten i Lima var lång, väldigt lång och tröttsam. Men eftersom det var på det sättet, njöt dem bara ännu mer. Och det är precis vad de 9000 människor som gick på konserten gjorde: de njöt tills deras hjärtan nästan exploderade av glädje. Det fanns de som hade åkt till flygplatsen dagen innan, andra som hade campat utanför Jockey Club inför konserten, men alla var redo inne i arenan den kvällen. Alla väntade på att den vita gardinen skulle falla och att den första låten "Noise" skulle spelas.

"Make some noise!...", sjöng Bill tillsammans med sitt band, när helt plötsligt kvällens första medvetslösa tjejer försvann - offer för den kraftfulla charmen av dessa fyra tyskar, eller helt enkelt offer för svagheten att de stod alldeles för länge i kön och väntade. Hur det än var, nådde publikens energi tusen vid starten av konserten och sjunk inte under det. "Human Connect To Human", "Break Away" och "Pain of Love" höjade uppståndelsen bland fansen som inte kunde sluta skrika och fälla flera känslosamma tårar.

Även Bill Kaulitz såg känslosam ut, iklädd i sina futuristiska kostymer som hade batterier som fick dem att lysa, precis som han berättade för oss i en intervju för ett par veckor sedan innan de anlände till Lima. Tom å andra sidan bar samma kläder som på DVDn och drev hans fans galna med hans sätt att spela gitarr på och med varje provocerande ansiktsuttryck som den äldsta av tvillingarna Kaulitz gav dem.

Georg Listing, med sitt långa hår, och Gustav Schäfer, med en mer casual stil vid trummorna, demonstrerade att även de hade fans som skrek efter dem och inte kunde sluta ta bilder på dem. Under konserten blev fansen helt hysteriska över deras populära låtar som "Automatic", "World Behind My Wall" och "Dark Side of the Sun", och tvekade inte att ta de bästa bilderna eller videorna på konserten.

I den visuella aspekten presenterade den europeiska kvartetten en futuristisk scen, där man inte får glömma de gigantiska skärmarna, plattformarna, broarna och motorcykeln. Vi förväntade oss inte att det skulle bli en catwalk, men det var en: trots att bandet endast använde den i 3-4 minuter. Och det var nog bäst så eftersom en olycka kunde ha skett på grund av så mycket uppståndelse från fansen.

I slutet klev bandet av scenen nöjda, som Bill sade vid vissa tillfällen, och endast tiden kan utvisa om de är villiga att komma tillbaka i framtiden. Det enda som är säkert är att de alltid kommer att ha folk vänta på dem här.
Engelsk översättning: Vee @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0