[MTV Buzzworthy.com]: Kopierar Ke$ha Bill Kaulitz stil?


Kopierar Ke$ha Bill Kaulitz stil?
Ke$ha Kaulitz, var det? Hmm??? Kalla oss galna om ni vill, men när "Tik Tok"-sångaren gick röda mattan på MTV Japans Video Music Awarsd förra helgen med en hårstående ny frilla, blev vi omedelbart påminda om den klassiska stilen som Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz brukade ha.

Åh, den gamla goda tiden. Ke$ha, säg att du INTE kommer skaffa flätade dreadlocks efter detta. Vi försöker fortfarande läka från att se Bill - och NSYNCs Chris Kirkpatrick - rocka den frillan. Medan du överväger Sonics stil, kolla in Tokio Hotels häftiga "World Behind My Wall" video - den visar vårat (nuvarande) favorit Bill-hår.

(se videon i källalänken)


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Mathilda

hmm... we could really need some new stuff/news from the band now... posting stupid article is what media does when its quiet.. =D

2010-06-02 @ 23:36:20
Postat av: Rei

asså nu får dom väl ta och lägga av med att påstå att folk kopierar honom? Sry, men allt han gör har någon gjort innan, precis som med Lady Gaga(jag gillar dom båda dock). Det är 0% unikhet. Bara för dom är i blickfånget just nu tror alla att det är nå "new style", tröttsamt.

2010-06-03 @ 03:28:26
Postat av: Erica

Jag tror absolut inte att Ke$ha kopierar Bill, fast jag måste säga att jag tänkte på Bill direkt när jag såg hennes huvudbonad.



Och visst, allt Bill gör är inte 100 % original. De flesta människor inspireras ju av andra människor och saker. Men att säga att det är 0 % unikhet över Bill (jag syftar på Reis kommentar) tycker jag verkligen är att ta i. För det första så tycker jag att varje människa är unik och för det andra så tycker jag att Bill sticker ut väldigt mycket jämfört med många andra människor. Visst, mycket av det som han gör har andra gjort innan. Men han mixar alla sina inspirationskällor och egna idéer på ett sätt som ger honom hans egen stil. Jag har i alla fall aldrig sett någon annan människa som har haft precis likadan stil som Bill innan honom. ;-P

2010-06-03 @ 13:16:22
URL: http://iryccah.blogg.se/
Postat av: SONJA.

Ursäkta?? Jag älskade Bills dreads! Han var så kopiöst vacker så jag nästan svimmade varje gång jag såg honom!



@ Mathilda: No we dont! Theyre releasing DSTSin 2 two weeks, The live DVD/CD are out in about a month, we are getting plenty of stuff at the moment!

2010-06-03 @ 16:28:00
URL: http://sonjabyme.blogspot.com
Postat av: Erica

Jag håller med Sonja om dreadsen. :-D De var jättefina. Jag har faktiskt älskat alla frisyrer Bill har haft hittills. Jag vet att en hel del ogillar att han varierar sig så ofta, men det är en av sakerna som jag gillar så mycket med hans stil. :-D

2010-06-03 @ 19:30:07
URL: http://iryccah.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0