XPress Juni 2010 - (Österrike)


Galen krasch med Tokio Hotel
Vad är det för fel med Tokio Hotel? Bara XPress vet hur dålig situationen med Tokio Hotel verkligen är.

Totalstopp, slut, avklarade! För det tyska bandet Tokio Hotel går det neråt i avloppet. Och det värsta är: Ingen bryr sig. Vad som började så sensationellt med albumet "Schrei" år 2005, verkar ha blivit en verklig mardröm för bandet. Vi samlade de allra värsta fakta och förutser början på slutet för Tokio Hotel.

Flopp - Musiker får mest pengar från försäljningar av konsertbiljetter och det är precis där den stora kraschen börjar: Arenorna på deras världsturné i år förblev tomma, vilket förstörde för arrangörerna. "Vi kommer aldrig boka Tokio Hotel igen!", sade en arg arrangör. Vilket är förståeligt eftersom på deras turné år 2007 var det mer än 11.000 fans, och i år kom knappt 4.000. Men även albumförsäljningen var lägre än väntat. Varken deras senaste album "Humanoid" eller den första singeln "Automatisch" hamnade på Topp 10-listorna i Österrike.

Albumet är till och med undervärderat i Amerika, där Tokio Hotel var extremt populära för ett tag sen. Efter den pinsamt dåliga försäljningen av den första singeln, har alla andra singlar bara sålts på iTunes. Bandet själva vill inte veta av det. Frontmannen Bill Kaulitz i intervjun: "Vårat management berättade att vi är mer framgångsrika än någonsin och att vi inte behöver oroa oss." Fel! Men varför informerar de inte bandet om den allvarliga situationen, och hur blev det så här? Deras management förblir tysta.

Ointressant
Den andra singeln "Lass uns Laufen" har endast blivit såld via internet. Produktionen av singeln blev snål pga pengaproblem.

Lojalitet
Endast de franska fansen förblev trogna sitt favoritband. Men det räcker inte för Tokio Hotel. De vill fortfarande prova på i Israel och i hela Asien i år.
Engelsk översättning och scan: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: johanna

Vad är detdär för skit?!



Klart som fan att album/singel-försäljningar minskar i dagens samhälle, musiken finns ju överallt! Man behöver inte ens KÖPA den.



Ja, siffrorna på konserten har minskat otroligt mycket i vissa länder, men även ökat i vissa.



Klart det inte kan gå lika bra som det gjorde för dom 2008 exempelvis. Man kan inte glida fram på ett bananskal i fyra år. Det kommer motgångar, men det handlar om att kämpa emot dom.



Åh, blir så sur när jag läser sånthär!

2010-06-08 @ 02:30:39
Postat av: Anonym

hatar sånna här artiklar =/ alltid så negativa ..

2010-06-08 @ 02:31:45
Postat av: Jenny

Men gud! Ofta att det har förändrats så mycket under bara dem här åren. Alltså dem verkar ju ha förlorat väldigt många fans. Många slutade att gilla dem efter att dem ställde in några konserter. Bara för att han blev sjuk. Men gör man så är man verkligen inget "äkta" th fans alltså.

2010-06-08 @ 08:56:49
Postat av: Vanja

Går det verkligen så dåligt för killarna?? :S Jag tycker att det gått hyfsat!

2010-06-08 @ 11:41:26
URL: http://kickassforme.blogg.se/
Postat av: sara

Ah men vad fan?

2010-06-08 @ 12:11:08
URL: http://sarakaulitz.tumblr.com
Postat av: lina

blir bara så trött när jag läser sånna här artiklar! alla har väl motgångar någon gång i sin karriär? arg



Varför ska alla skribenter alltid hacka på TH? läser aldrig någon artikel om andra band och deras motgångar... :/

2010-06-08 @ 21:49:46
Postat av: Leila

Nej men... Bara det faktum att tidningen heter "XPress" får mig att tvivla på trovärdigheten i artikeln, haha xD Känns oseriöst bara. Men äh, jag vill själv inte oroa mig i onödan, känns som såna här tidningar bara vill blåsa upp minsta lilla grej... Som ni alla skrivit, alla har väl motgångar på ett eller annat sätt. Det viktigaste är att de mår bra, är lyckliga och fortsätter göra sjukt bra musik :D Och sedan att fans inte vänder kappan efter vinden, bara för att det är inne eller ute att gilla ett band och så.

2010-06-09 @ 02:03:22

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0