[Bild.de]: Skrik-alarm pga Tokio Hotel!


Skrik-alarm pga Tokio Hotel!
8000 fans firade pop-rockarna.

Det var årets tonårs-skrik-konsert. Tokio Hotel spelade i Color Line Arena igår. Framför 8000 (flest kvinnliga) fans, som började gråta och skrika medan de såg de fyra killarna - eller svimmade. Fansen var tvunga att ha mycket tålamod - och inte bara de som väntade i en vecka framför arenan på sina idoler. 

Upp till en halvtimmes kö vid insläppet (pga ålderskontrollen). Kl 21.00, mycket senare än planerats, stod bandet på scen. Fram stod tvillingarna Kaulitz. Sångaren Bill [mycket gele i håret], som klev ur ett enormt metall-ägg som en svart ängel, och gitarristen Tom [20]. På samma gång Georg Listing [22] och trummisen Gustav Schäfer [21, linne]. "Komm" och "Menschen Suchen Menschen" var öppningslåtarna på konserten. Man kunde knappt höra dem pga allt skrik i bakrunden. Tokio Hotel scenen representerar en framtidsstad, "Humanoid City", som den europeiska turnén är döpt efter.

De fyra killarna är sedan länge internationella superstjärnor. Endast 2 av 32 Europa-konserter kommer att spelas i Tyskland [de spelar på tyska här, och engelska överallt annat]. Scenen var designad av Robbie Williams-teamet - allt är allra första ligan. De som fortfarande ler vändigt mot Tokio Hotel, har inte hört något om dem på väldigt länge.

De spelade "Übers Ende der Welt", "Geisterfahrer" [Bill satt på en rymd-motorcykel under denna låt]. "Zoom" som extranummer [med Tom spelandes på piano, och inte gitarren]. Sedan äntlogen deras största hit, som allt började: "Durch den Monsun" [2005] och den lista låten "Für Immer Jetzt".

Spännande att se hur det kommer att fortsätta för Tysklands ledande popexport...

Fans mellan 8-60:


Florian [18] och Mike [21] från Lübeck: "Vi har varit fans ända sen början. Deras stil och musik är fantastisk", sade Florian.

Katharina och Lutz [båda 60] från Neustadt/Brandenburg: "Vi är säkert bandets äldsta fans", sade den pensionerade läraren.

Veronique [8] och hennes föräldrar Nicole [40] och Mark [38] från Verden: "Det har gått 45 minuter, men fortfarande ingenting." Den lilla är uppenbarligen ett fan av sångaren Bill.

Leona [8] och systern Florina [10] från Allermöhe: De båda leende minifansen fick biljetter från sin mamma i julklapp. Leona: "De är helt fantastiska, Automatisch är min favoritlåt."
Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0