13/20 #56/2010 - (Chile)


Tokio Hotel: "Det kommer att bli en spektakulär show"
Det tyska bandet som kommer att spela för första gången i Sydamerika, anländer i Chile den 28 november med sin Humanoid City Live-turné 2010. Bandet pratar om sin konsert och deras liv som Tokio Hotel.

Dagen till deras första besök i Sydamerika kommer allt närmare. Bandet kommer att ge 5 konserter på den här sidan av jorden: tisdagen den 23 november i São Paulo, Brasilien. Torsdagen den 25 november i Lima, Peru. Söndagen den 28 november i Santiago, Chile. Tisdagen den 30 november i Monterrey, Mexiko och torsdagen den 2 december i Mexico City, Mexiko.

Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer kommer att presentera sin show i vårat land kl 21.00 [03.00 svensk tid] i Movistar Arena Santiago, där de kommer med sin Humanoid City Live-turné 2010 och introducerar sitt tredje studioalbum "Humanoid" som även tog dem över nästan hela Europa.

Framgången de har fått på den här sidan av jorden har motiverat dem att besöka med den här showen där de har satt ihop en riktig futuristisk stad. De har faktiskt rest genom hela Europa med ett team av 50 pers och 11 tryckar för att kunna transportera och bygga upp den gigantiska scenen, som även innehåller pyroteknik, specialeffekter, en visuell show full av eld osv, samt en fantatiskt design. Allt detta så killarna i Tokio Hotel kan skina ännu mer framför deras fans.

Men pga avståndet mellan länderna som bandet kommer att besöka, kan de inte ta med exakt samma scen som kommer med showen. Men bandet har sagt att allt annat kommer att bli precis likadant (kostymerna, ljusen, pyron och specialeffekterna). Det är så här bandet förbereder sitt besök till Sydamerika och om tiden räcker till, hoppas de kunna få se mer av städerna de kommer att landa i direkt från Los Angeles, Usa, staden där de har bott i ett par veckor nu då de arbetar med nytt material.

Tokio Hotel pratade med vår tidning om deras liv bakom alla lampor och scenen.

Fansen i Sydamerika ser fram emot erat besök. Vad har ni gjort på sistone?
Bill:
Vi har varit mycket i studion och repat för att få allt klart. Vi jobbar faktiskt på att förbereda det bästa i våran show. Vi vill inte bara ge dem en bra konsert, vill de dem allt och överraska dem.
Tom: Folk frågar ofta varför vi tar så lång tid på oss att förbereda våra konserter, och självklart är det en komplimang, men det tar verkligen tid och energi att sätta ihop en bra konsert.
Bill: Det är mycket rörelsemoment på scen och framför allt kommer konserten att bli spektakulär, så vi hoppas kunna göra våra fans nöjda.

Ni har upplevt mycket som band, blir ni fortfarande nervösa innan ni kliver på scenen?
Bill:
Ja, vi blir nervösa pga flera saker. På den här turnén till exempel, så visste vi inte vad som skulle hända och ifall de fortfarande skulle tycka om vår musik. Du kan jämföra det med hur man känner sig när man börjar skolan igen efter sommarlovet.

Tycker ni att ni har blivit ett bättre band under de senaste åren?
Gustav:
Absolut, vi tycker att vi alla spelar bättre eftersom vi har gjort så många konserter och våra turnér har hjälpt oss mycket. Men definitivt, vi har lärt oss mycket från konserterna.
Georg: Och trots att vi aldrig tog speciellt många musiklektioner, ni kan se det själva, jag menar, lyssna på vårat första och senaste album så hör ni vilket som låter bäst.
Bill: Och tja, vi har mycket kritiker... De säger att vi inte kan prata engelska eller att våran engelska är på en låg nivå... Och vi bryr oss inte. Jag menar, vi är inte bara musiker och kompositörer; vi är fyra helt normala killar som älskar att göra musik. Det är vad vi har lärt oss genom åren med hjäl av några musiklektioner... och oss själva.

Känns det som att det här är ERAT år?
Gustav:
Ja, det är vårat.
Tom: Och vi ger vårat bästa för att avsluta det framgångsrikt.
Bill: Det handlar inte om att gå upp eller ned i popularitet, eftersom vi förväntar oss att fortsätta med Tokio Hotel väldigt länge, utan det handlar om att det här är ett viktigt år. Vi ser det som ett live-år, och för att avsluta det så ska vi åka till Sydamerika... Och vi hoppas att det blir en oförglömlig upplevelse.

Har ni även blivit bättre vänner?
Bill:
Nej, vi har alltid varit bra vänner.
Tom: Man måste vara bra vänner när man är i ett band; vi spenderar så mycket tid tillsammans så det kan inte vara på något annat sätt. Vi har varit vänner sedan vi började som ett skolband, alltså, helt från början till de fantastiska konserterna vi har gjort och vi har alltid varit tillsammans.

Ni har också spelat i Usa. Hur känns det att det även går bra där?
Bill:
Den turnén var väldigt bra, men att resa runt i Europa får oss att känna oss hemma. Missförstå mig inte, vi är glada när vi får hoppa på ett plan och resa någon annanstans, men när vi åker hem så är det en väldigt bra känsla.

Och när planerar ni att åka på semester?
Bill:
Vi kommer äntligen kunna göra det runt jul, efter att vi har umgåtts med våra familjer.
Engelsk översättning: TheMusicGhost. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Tack för översättningen ^^ <3

2010-11-17 @ 17:10:46
URL: http://tokiohotelfans.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0