[Latina-Press.com]: Tokio Hotel ställer in konsert i Mexiko


Tokio Hotel ställer in planerad konsert i Mexiko
Det tyska bandet Tokio Hotel hade en konsert planerad denna månad i Monterrey (norra Mexiko), men den har ställts in på grund av osäkerheten i staden. Hundratals människor har redan dött i kampen om att stoppa två rivaliserande knarkligor.

"På grund av säkerhetsproblem, kommer det inte bli möjligt att gå vidare med våran konsert i Monterrey. Vi är väldigt ledsna över detta och önskar att säkerheten förbättras så snart som möjligt", skriver det tyska bandet på sin hemsida.

Bill Kaulitz' grupp, som är det mest framgångsrika bandet i tyskspråkiga länder, är inte det första bandet som ställer in en planerad konsert i Monterrey. På grund av den spända säkerheten tog även den amerikanska trion Jonas Brothers samma väg för några månader sedan.

Tokio Hotel, som ett av de få tyska band som har blivit internationellt framgångsrika, och har en stor fanbase i Sydamerika, skulle ha spelat i Monterrey Arena. Enligt mexikansk press hade över 17.600 biljetter sålts. Den planerade konserten som äger rum i huvudstaden Mexico City på Palacio de los Deportes den 2 december kommer dock fortfarande att äga rum, enligt konsertarrangören. 


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Cissi

Trevlig kväll :)

2010-11-18 @ 19:16:46
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa tävlingar nu

& det kommer in nya titt som tätt.



Du hittar tävlingarna---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-11-18 @ 19:17:03
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: isabelle

17.600? WTF. Hm.. undrar jag verkligen om det är sant. Media liksom. Men kul om det vore så :) plus att dom har en till konsert ju. Känns som den i huvudstaden antagligen då kommer ha sålts lika bra.

2010-11-18 @ 19:34:19
URL: http://isanylen.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Tydligen såldes 90% eller nåt av biljetterna i Monterrey. De har sjukt mycket fans i Mexiko, det vet vi alla om efter THTV avsnitten. XD Haha! Hoppas bara de som köpte biljett till konserten i Monterrey kan få chansen att använda den biljetten till att komma in på konserten i Mexico City också.

2010-11-18 @ 20:43:10
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: isabelle

Okej, ser man på. Fan vad imponerande av de mexikanska fansen :) Men då kommer det ju uppenbarligen ha sålts lika bra/säljas lika bra om inte bättre inför den i mexiko city. Ja, hoppas att dom som skulle till Monterrey får chans att köpa biljetter till den i MC också, om det inte blir slutsålt dvs!

2010-11-18 @ 21:22:16
URL: http://isanylen.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0