[Searchina.ne.jp]: Tokio Hotels första besök i Japan...


Första besöket i Japan i december och officiell debut i februari
Tokio Hotel - det populära rockbandet från Tyskland som har sålt mer än 7 miljoner skivor världen över - kommer att göra sin officiella debut i Japan i februari 2011. De har sitt första besök planerat i Japan nu i december där de kommer att uppträda live.

I Tyskland sägs de vara det mest framgångsrika bandet under de senaste 20 åren. De har vunnit utmärkelser i europeiska länder, Usa och gör snart sin debut i Latinamerika. Tokio Hotel säljer även ut de allra populäraste konsertarenorna på bara några minuter. Den stigande populariteten av fansidor har redan nått Japan. Under deras första besök i Japan kommer den plötsliga uppmärksamheten för Tokio Hotel att bli en språngbräda till framgång.

Eftersom det här blir Tokio Hotels första showcase i Tokyo, har brev och samtal från fans i hela världen kommit in som vill vara på plats. Facebook har bråttom att överväga hurvida de ska öppna dörren för utländska fans.

Detta showcase förväntas äga rum någonstans i Tokyo den 15 december. Exakt vart kommer att meddelas officiellt så snart som möjligt.  


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Searchina.ne.jp.


Kommentarer
Postat av: Frida

Språngbräda menas väll med att deras karriär sätter fart? Nått sånt i alla fall ..? Tack för översättningen i övriga fall!

2010-11-02 @ 12:52:29
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Precis, det är något som ger fart uppåt i exempelvis karriären. =) Hittade ingen annan översättning på det ordet, ber om ursäkt ifall det var för svårt att förstå. XD

2010-11-02 @ 12:54:22
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Frida

Då hade jag rätt i alla fall .. :D Om man inte förstår kan man ju läsa här i kommentarer så jag skulle vilja säga att det inte gör nått att du inte hittade nån annan översättning ;) Helt OK!

2010-11-02 @ 12:57:11
Postat av: Emma

Haha dem kommer säkert tillbaka ifrån Japan som typ.. riktiga Japan nördar? som Cinema Bizarre typ 8D

2010-11-02 @ 14:44:07
URL: http://glamorousmysterious.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0