[YesTeen.com.br]: Presskonferens med Tokio Hotel


Presskonferens med Tokio Hotel
Vad vi såg - av Elba Kriss och Priscila Roque.

OMG! Det var en tuff dag här på redaktionen idag. Tidigt på morgonen skickade vårat team till centrala São Paulo där en presskonferens med Tokio Hotel skulle hållas. Bandet, som anlände till vårat land endast för en konsert, pratade med journalister och fotografer om konserten, den nya DVDn, Humanoid City Live och deras karriär. Det tog lite tid innan intervjun började men efter att man stod öga mot öga med killarna, glömde vi alla bort förseningen. Vi twittrade under hela snacket. Om ni inte såg det då, kan ni läsa nedan om vad de pratade om:

Tokio Hotel runt hela världen - Bill berättade att han tycker det är riktigt imponerande att fansen hittar deras musik på andra sidan jorden, den stora anledningen till det är Internet.

Tokio Familjen - Ännu en gång förklarade Bill, talesman för bandet, att de har en speciell historia i Tyskland. Men att alla länder är speciella. Det här är Tokio Hotel familjen.

Konserten i Brasilien - Ett av bandets mål har varit att få spela i Sydamerika. Och det är därför de är väldigt glada och spända över att få känna energin från människorna på kvällens konsert.

Tom + Bill i Usa - Vi frågade om tvillingarnas resa till Usa kan förändra något i det kommande albumet. De, söta som de är, berättade för oss att ingenting kommer att förändras, då även "Humanoid" producerades i Los Angeles. Sanningen är att resan dit endast blev till för att göra produceringsjobbet enklare och göra allt mer behagligt.

Fans som campar - YesTeen frågade även om de visste att fans campade utanför Via Funchal. Alla fyra hade sett videor på Internet och tyckte det var fantastiskt. Vi berättade för dem att ett fan twittrade till oss och berättade att hon hade rest 25 timmar enda från Vitória da Conquista till São Paulo med buss bara för att få se dem. Vill ni veta vad Bill sade om det? "Herregud! Jag reste 30 timmar med plan för att komma hit och jag stod nästan inte ut... Det är helt otroligt! Det är coolt att få höra såna berättelser om fans som är så dedikerade."

Bill förförelse - Sångaren erkände att han inte tycker han är så vacker som fansen säger att han är, men han glad att få höra att andra tycker det. Samtidigt sade Tom: "Skitsnack!" De allihopa skrattade...

Inspelningsprocessen - Bill berättade att när det kommer till inspiration, brukar han spela in det på sin mobil eller skriva ned det. Han avslöjade till och med att han sjunger i duschen. För att vara ärlig, så är den kreativa processen aldrig den samma. Killarna träffas i den nya studion och låter inspirationen komma, utan tvång. Ibland spelar de inte ens... De äter bara pizza och spelar pingis.

Bills stil - Tom skojade och svarade innan Bill, så fort frågan kom upp: "Han tar 2 minuter på sig att klä sig, inte 5 timmar..." Bill förklarade att hans stil är naturlig. Han går upp på morgonen och helt enkelt klär sig så där. Han står inte i timmar och väljer kläder. Men han avslöjar däremot att hans nya frisyr är betydligt lättare att ta hand om än de andra han har haft. Han berättade att det tar honom 5 minuter att bli klar.

Vi hade bra platser under konferensen och skrev ned allt vi såg. Vill ni veta vad vi såg?
- Bill kom in i rummet med ett glas Coca Cola (is + citron) och delade det med sin bror. De drack från samma glas!
- Tom ville ha vatten men hans det var en glasflaska och behövde en kapsylöppnare. Det var svårt att öppna den, en fotograf erbjöd sig att hjälpa till. Stackars Tom.
- Georg och Tom stod och skämtade med gester som vi inte kan skriva om här. ;)
- I slutet av presskonferensen fastnade Bill med sina hängslen i stolen. Vi garvade.
- När Bill skulle svara på våra frågor, tittade han raaaakt in i våra ögon och log. Vi dog.
- Så snart fotograferingen var klar, när alla var på väg utifrån rummet, stod Bill och visade sin tatuering på armen som visar "Freiheit 89".


Engelsk översättning: Ana, <3. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tvillingarna delade glas? *_* Bill fastnade med hängslena i stolen? XD Det vill jag se! XD Riktigt bra artikel också måste jag säga!


Kommentarer
Postat av: Caroline

Håller med ! Mycket bra artikel! Det verkar så levande oxå, asså.. typ "När Bill skulle svara på våra frågor, tittade han raaaakt in i våra ögon och log. Vi dog." det är något som man själv skulle säga, du vet? =DD Personen som skrev artikeln gjorde det på samma nivå som man själv skulle skriva nått =D Du fick oxå till en bra översättning ^^ Sånt krävs oxå för att få en artikel/text att bli levande ;)) bra jobbat!!



MEN GUD 0__0 Tvillingarna delade glas??????? *faints* Måste se det =D Hoppas en video kmr ut!! Och jag skulle dö av garv om jag såg Bill fastna i stolen sådär =D HHAHAHA >-< söten <3 =DD

2010-11-23 @ 23:47:52
URL: http://tokiohotelfans.se
Postat av: AMANDAAAAAAA

OTROLIGT BRA ARTIKEL, FINA KILLARNA !!!!!!!



Delade glas......... åh, hehehe... Fint.... ååh otroigt bra artikel!!!!! <3

2010-11-23 @ 23:50:16
URL: http://amandahedmans.blogg.se/
Postat av: Frida

håller med Caroline lite där... slutet av artikeln, där hon beskriver vad dom såg är grymt bra. man liksom föreställer sig hur det var, typ. tack för översättningen också!

2010-11-23 @ 23:54:32
Postat av: Anonym

tack!

2010-11-24 @ 01:22:48
Postat av: sara

hahah de tyckte det ju var äckligt och skulle aldrig kunna dela glas ;)

2010-11-24 @ 19:12:07
URL: http://germanottas.tumblr.com

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0