Zona Joven @ Twitter - 10/11 2010


Ni kan lyssna på telefonintervjun med Tom och Bill här: Zona Joven via Facebook. Edit: 

Är ni redo att träffa Tokio Hotel i Lima? Tja, killarna i bandet är i alla fall redo...
Bill:
Vi ser fram emot att få träffa fansen och bli välkomnade av alla fans som kommer från andra länder för att se oss. Det är bara roligt för oss när det händer. Stödet de ger oss är helt fantastiskt. Det är något väldigt karismatiskt över våra fans när de säger "okej, vi reser till ett annat land bara för att se eran show."
Tom: Och konserten vi kommer att ge i Lima kommer utan tvekan att bli grym.
Bill: Precis.

Bill: Mmm... Ja, vi har alltid en ritual vi gör innan vi kliver på scenen. Det är så att Georg måste gå på toa och göra "nummer två", för det ger oss tur på varje konsert. Och gällande våra frisyrer, ja, vi har förändrat dem och jag har en ny. Mitt hår är kortare, vilket är bra för det går snabbare att fixa i ordning det då. Men sedan har jag också speciella kostymer, det är mycket ombyten under konserten. Kostymerna har olika accessoarer, en del har lampor och bär stora batterier på ryggen så lamporna kan lysa under konserten, men jag älskar att göra det.

Bill: Normalt sett har vi M&Gs, men det beror på ifall vi har tid innan konserten. Men de är organiserade av sponsorer till konserten, alltså mediapartners. Det är fortfarande för tidigt att säga vad som kommer hända, men det kan bli någon form av tävling där man kan vinna en M&G med oss i Lima.
Engelsk översättning: PlunderBunny. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Yaaaaaay =D Tack för översättningen ^^<3 Tror dt kommer bli en Meet and Greet ialf =DD Kan inte tänka mig nått annat, hehe >-<

2010-11-10 @ 22:57:51
URL: http://tokiohotelfans.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0