Cherrytree Records uppdaterar oss om Bills samarbete!

Som ni vet så har Bill gjort (minst!) en låt med en annan artist (enligt Tokio Hotels officiella Facebook så är det en "artist" som Bill har gjort ett samarbete med och enligt deras skivbolag i Usa, Cherrytree Records, så är det "artister", alltså är det minst ett samarbete han har gjort eller så blev det en felskrivning ;p) och nu har vi fått ytterligare lite information om det:


"Det samarbetet var menat för en film, och det ändrades. Så låten existerar, men det har inte blivit bestämt än vad den ska användas till."

Kommentarer
Postat av: Anna

Hmm... Undra vilken film det hade kunnat vara då. Aja, hur som helst så tycjker man ju att dom borde bara kunna släppa låten och sen möjligen göra en musikvideo till den! Eller hur? :D

2011-08-20 @ 21:36:18
Postat av: Steffi

Låten är ju på tyska och dom skulle göra (det är fortfarande ett rykte, om det ens kommer bli något) den där filmen "Der Rauber"-någonting. Så där tror jag isåfall att den låten skulle egentligen vara till.

Visst?

2011-08-20 @ 22:13:31
Postat av: Anonym

Läste nu på THA att han, Martin ,ljuger om det här för att slippa allt tjat om det från fansen ?! :S

2011-08-20 @ 22:56:57
Postat av: Steffi

Det är ju bättre att säga sanningen än att ljuga då ju. Klart man blir nyfiken och vill veta när dom berättar att Bill har gjort ett sammarbete med en annan artist för ett halv år sen och berättar inte det.

2011-08-20 @ 23:07:08

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0