[ELLE.co.jp] - Tokio Hotel smyger runt backstage...


Precis innan intervjun med ELLE Girl
En spektakulär bild på Bill när han chillar backstage.

Pray for Japan
Här är Georg med roliga solglasögon backstage. Om ni tittar extra noga så ser ni orden "Pray For Japan"!! När vi ändå pratar om Tokio Hotel så ska vi passa på att säga att de är fantastiska på att visa sitt stöd, de kom till Japan direkt efter jordbävningen! Alla intäkter av deras produkter doneras till det japanska Röda Korset. Den här gången kom de även hit för att delta på årets MTV VMAJ. Vi skulle vilja tacka dem för deras allt deras stöd!

Är hemligheten bakom fin hud, frukt?
Korgar med färsk frukt finns alltid i Tokio Hotels rum. Alla bandmedlemmarna har mjuk och len hud, så kan deras hemlighet vara färsk frukt?!

Broder kärlek
En ovanlig bild på Bill och Tom som lekte som tonåringar! De här två killarna kommer bra överens oavsett vart de än är. Enligt staff från deras skivbolag delar de rum när de bor på hotell, trots att de har två separata rum inbokade. Så ett av rummen står alltså tomt, är inte det lite slöseri...!?

Chillar, men det är inte mycket tid kvar nu!
Det är Georg och Gustav som slappar i soffan. Från att döma av deras ansiktsuttryck så verkar det som om de fortfarande har tid kvar över till att bara slappa. Det är bandets komma-i-tid-management som ligger bakom det! Det finns många kändisar som kommer för sent, men Tokio Hotel kommer alltid i tid. Därför behöver bandets staff inte oroa sig över killarna och kan därmed låta dem slappa lite backstage precis innan programmet.

Ändrar Bill sin image? Kolla in hans muskler.
Vi fångade Bill backstage i ett linne. "Försöker Bill skaffa muskler!?", är den senaste snackisen bland fansen. Vi frågade om det och Bill går till gymmet med Tom, och nyligen har han börjat tränat lite på egen hand.

Stilarna är olika
Tokio Hotel har inga stylister, så de har på sig de kläder de känner för. Deras manager sade: "Om man säger åt dem att sätta på sig något, så vägrar dem direkt", vilket visar killarnas negativa sidor.

En spektakulär bild på Bills hemliga vapen!
Bills samling av höga skor ligger över hela golvet backstage. När Bill har på sig dem blir han 2 meter lång! Om Bill någon dag stylar sitt hår så det står 20cm rätt upp OCH bär dessa skor, skulle han väl blir 2,20 meter lång!?

Gustavs tatuering som han är stolt över
Gustav är den av de fyra som ser mest bekväm ut och pratar inte så mycket i intervjuer. Som ni kan se så har han en tatuering på sitt ben som ser lika kraftfull ut som en vass kniv! Dödskallarna stirrar på oss!

Engelsk översättning: 619 @ THCH. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: -.-

snyggisar!

2011-08-09 @ 01:00:04
Postat av: vonskareng

syskonkärlek! SÅ gulligt!

2011-08-09 @ 10:47:18
URL: http://vonskareng.blogg.se/
Postat av: veronica

du råkar inte veta när killarna kommer till Sverige för att ha konsert igen?:)

2011-08-09 @ 13:16:27
URL: http://byveronica.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Uppdaterade inlägget med hela översättningen av texterna under bilderna. ^_^

2011-08-09 @ 13:54:02
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Veronica

Nej, tyvärr. Vet inget om någon turné alls just nu. Q_Q

2011-08-09 @ 13:54:42
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0