[FashionMagazin.org] - Längtan efter Tokio Hotel i Los Angeles


Bill Kaulitz med skägg: Längtan efter Tokio Hotel i Los Angeles
Bill Kaulitz, hans bror och de andra bandmedlemmarna är för närvarande i Los Angeles för att återhämta sig. De ville komma bort från kändishypen i Europa och få arbeta i lugn och ro. Men deras fans världen över saknar dem allt mer och de ber sina idoler att återvända till den stora scenen så fort som möjligt. De australiensiska fansen är väldigt kreativa då de har startat en namninsamling på Internet för att få deras idoler att besöka dem och spela. Men nu är det så att Bill Kaulitz och co. inte bara är saknade i Australien, utan i hela världen.

Bill och hans bror njuter av tiden i Los Angeles medan deras fans väntar ivrigt på sina stjärnor. Tillsammans vandrar de genom gatorna i strålande solsken och tycks ha det mycket bra. De ser avslappnade ut och på gott humör. Under deras paus har speciellt Bill Kaulitz förändrats då han har presenterat sig i Los Angeles med en casual stil, vilket för honom är ganska ovanligt. Dessutom har han numera sitt hår under en mössa och han ser betydligt mer mognare och manligare ut. Det där tre-dagars-skägget passar honom väldigt bra och med linnen betonar han sin vältränade överkropp - vilket förmodligen har gjort längtan efter honom allt större. Hans kläd-förändring passar honom också väldigt bra, han ser mer och mer ut som sin tvillingbror.

Förhoppningsvis låter de inte sina fans längta mer, för deras rop på Tokio Hotel kommer att bli allt skarpare för varje dag som går.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: bd

saknar dem mycket :) men som sagt så är jag mest glad för att dem vrkar må bra ^^ Är alltid fshinerad hur mycket deras fans älskar dem ^^ <3 ska bli så sjukt spännande att se dem igen ^^

2011-08-17 @ 14:02:49
Postat av: Ida [ f l a v o u r e d . b l o g g . s e ]

Hej!



Just nu har jag en massa tävlingar uppe i min blogg med bland annat samarbeten tillsammans med Ziperall, Stockholmsgruppen Cosmetics (kommer ikväll kl 20:00) och en massa andra stora företag. Ni får bland annat chansen att vinna ett zumba paket, skönhetsprodukter, smink, teknik (ipod's bland annat), kläder, smycken osv.



Kika in och pröva din lycka (direktlänk: http://flavoured.blogg.se/category/tavlingar.html) men kom ihåg att alltid läsa inläggen nogrannt :)

2011-08-17 @ 18:22:19
URL: http://flavoured.blogg.se/
Postat av: Lilly

snnnnnnnnnääääääääääälllllllaaaaaa kom till sverige!!!

tack för att du har den bästa bloggen ever, och för att du alltid gör inlägg !! krrrrram :D

2011-08-17 @ 18:40:06
URL: http://lillysplace.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Vill också väldigt gärna att de ska komma tillbaka hit! n_n Vi alla saknar dem ju liksom. Q_Q Tack, och varsågod! :p <3

2011-08-17 @ 18:54:17
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0