[Impre.com]: Tokio Hotel består även av Georg och Gustav...


Tokio Hotel består inte bara av Tom och Bill Kaulitz, utan också av Georg och Gustav
En av de mest kända ungdomsgrupper i världen och det mest kända i Tyskland heter Tokio Hotel och det är känt hur bröderna Kaulitz började sin resa in i musikens värld via deras pappa. Men bandet består faktiskt inte bara av bröderna Kaulitz, utan också av två andra som nästan aldrig namnges, och idag ska vi ge dem en liten hyllning. Vi pratar såklart om Georg Listing och Gustav Schäfer.

Georg Moritz Hagen Listing ansvarar för bas och keyboards, är 22 år gammal och föddes den 31 mars 1987 i Magdeburg. Han är ensamt barn i familjen och har beskrivits flera gånger för att vara en punktlig samt ansvarsfull person i Tokio Hotel. Hans långa hår är hans image i bandet och vägrar klippa av det. Hans gröna ögon förtrollar fansen, som finner honom attraktiv, på konsertera. Basistens favoritgrupper är Green Day och Oasis.

Den som har det andra stora ansvaret är trummisen Gustav Schäfer, som ger bandet ett unikt ljud och en unik rytm, som föddes den 8 september 1988, är 22 år och presenterade Georg för Bill och Tom Kaulitz, som de sedan bildade ett band tillsammans med och idag är ett av världens bästa band.

Gustav Schäfer är kanske den tystaste i gruppen, men han har pratat med händerna, som ger en smittsam rytm på trummorna, sedan han var 5 år gammal. Gustav älskar tatueringar och har redan skaffat tre stycken. Även Gustav och Georg har tusentals fans på olika sociala nätverk, men de är inte lika populära som Bill och Tom Kaulitz och just därför ville vi hylla de övriga två medlemmarna i Tokio Hotel lite extra och tänkte därför publicera mer information om deras liv, för utan deras stöd och deltagande skulle det tyska bandet inte vara där de är idag.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Steffi

Hallelujah!

2011-08-08 @ 19:24:50
Postat av: Lilly

George är 24 år gammal .

2011-08-08 @ 20:18:54
Postat av: Sofia Vienna

<3

2011-08-08 @ 20:30:25
URL: http://sofiavienna.se
Postat av: Emma

Sant...



2011-08-08 @ 20:53:21
URL: http://glamorousmysterious.blogg.se/
Postat av: bd

åhh vad jag blev glad av att höra det här ^^ jag äslakr Geo och Gus så mycket och jagar alltid efter mer om dem <3 och som sagt dom är en JÄTTE stor del av bandet <3 jag har spelat i band själv och då förstår man hur fantastikt viktiga basen och trumorna är. oh dem är för gulliga (fan girl skrik XD) alvarligt jag älsakr verckligen HELA bandet <3 Geo och Gus är super speciel och får mig alltid att lee ^^ <3

2011-08-08 @ 21:11:13
Postat av: Vanja

Vilken bra artikel, <3 skönt att de uppmärksammar de med :) De har precis lika stor del i bandet <3

2011-08-09 @ 15:38:00
URL: http://aberrant.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0