[LooMee-TV.de]: Tom Kaulitz & gäspningar av tristess! Stackars Tom!


Tom Kaulitz och gäspningar av tristess! Stackars Tom!
Fansen runt om i världen spekulerar över Tom Kaulitz' mentala tillstånd.

Brodern till Bill Kaulitz och co-grundaren av Tokio Hotel verkar för närvarande ha lite att rapportera. I sin blogg har han ännu en gång publicerat en väldigt rolig video med idiotiska produkter och deras reklamfilmer. Naturligtvis är det underhållande, men det är ju också ett tecken på tristess? Fansen som följer hans blogg för närvarande är inte så säkra på vad det är, men Tom fortsätter oberört.

Om ryktena stämmer, jobbar Tokio Hotel för närvarande på sitt nya album, och då kan det ju ändå vara avkopplande att ibland ta itu med sådana meningslösa saker som TV-reklam. Alla som någonsin har deltagit i ett sådant kreativt projekt som ett album, vet hur svårt det är. Bill och Tom Kaulitz får också slappna av för en gångs skull.

Den senaste upptäcken av Tom Kaulitz är faktiskt en produkt som kallas "Potter Putter". Om man verkligen behöver sådana sjuka och dyra produkter som inte är i närheten av mänskliga, då är det detta "träningsredskapet" som gäller. Varje golfare kan bekräfta att det inte finns något ytterligare trick för att få fart på sporten, men döm själva!

>> Se videon från Toms senaste blogginlägg HÄR!


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: B

Nu är det ju inte Tom som sköter "sin" blogg. Just saying =)

2011-08-19 @ 22:56:52

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0