BTK App - Android Market


Personal Messenger App för Bill och Tom Kaulitz i Tokio Hotel. Få reda på den senaste informationen om tvillingarna från de själva. Ta en titt bakom kulisserna och kom så nära som möjligt. Exklusiva videos, bilder och meddelanden som inte finns tillgängligt någon annanstans. Vänta inte på osanna rykten eller dåliga paparazzibilder. För första gången någonsin kommer Bill och Tom Kaulitz att dela med sig av sina privatliv med dig!

Du kommer att få tillgång till att lägga ut meddelanden i 30 dagar. Om du önskar att fortsätta att lägga ut och se exklusivt uppladdat material, måste du ingå ett abonnemangsavtal. Kostnaden per månad är 21 kr i månaden (alltså: 21 kr för 30 dagar och vill man sen fortsätta använda appen kostar det 7 kr i månaden).
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa: Android-Market.com.

Appen finns endast tillgänglig i Android versionen än så länge. Edit: Tokio Hotel Canada har haft emailkontakt med BTK Support och fått svar på några frågor.

BTK Supporten säger att de kommer att få mer information kring Apples utsläpp inom kort. Appen är som sagt endast tillgänglig för Android än så länge och fans har rapporterat om att den inte kommer att finnas tillgänglig för iTunes förrän den har verifierats av Apple, vilket kan ta upp emot 2 veckor. BTK Supporten lovade även "en massa nyt material varje månad" samt när man beställer appen från iTunes, kommer månadsavgiften att dras automatiskt från ens Apple ID. Och om några dagar kommer en uppdaterad version av appen att finnas tillgänglig som förklarar månadsavgift processen för Android. Läs mer på Tokio Hotel Canada.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur kan man ladda ner den till iPhone? Svara gärna i ett inlägg!

2011-12-19 @ 23:52:20
Postat av: Isabelle

Kommer den kosta i månaden?? D: åh räcker det inte med att den kostar att köpa? -.-'

2011-12-20 @ 07:09:32
Postat av: Nadja

Kommer du att lägga upp bilder osv från appen här?

2011-12-20 @ 07:54:26
URL: http://blamingnargles.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Anonym

Den finns inte tillgänglig på Apple än, men är på G. Det kan ta nån dag eller två, vad vet jag. :pIsabelle

Tydligen inte. >_<Nadja

Yes, det jag får tag på. :p

2011-12-20 @ 10:51:06
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Emma

vi kan få vänta upp emot 2 veckor att få den från Apple .. Tyvärr dröjer dem så med appar där ;/ men det var ju just det här killarna villeförhindra, att appen inte skulle komma ut samtidigt. Först skulle den komma ut först för Apple (iPhones o.s.v.) men sen bestämde dom sig för att ändra det så det skulle komma ut samtidigit. men nu kom det ut först för Android istället :/ Dåligt tycker jag. men vi med Apple produkter för vänta ett tag till är jag rädd för ..

2011-12-20 @ 11:20:23
Postat av: Emma

Och hur laddar man ner appen på sin iPhone då (svar till dig där uppe ohc andra om ni undrar), man går till Apples hemsida, laddar ner den (man kan komma till deras hemsida om man tycker på appikonen på sin mobil). KOlla bara på länken i inlägget, till Android, det står "köp nu" där eller nått, tryck där ..

2011-12-20 @ 11:23:05
Postat av: S

Är du helt säker på att 0.99 cent i månaden är 7 kr i svenska kronor, varje månad? Det är inte mycket då ju. Jag trodde det var 600 kronor... Tacksam om du svarar, behöver verkligen veta! Tackar också för informationen.

2011-12-22 @ 20:24:19
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Ja, kolla på Forex.se. Det är 7 svenska kronor! :)

2011-12-22 @ 21:07:45
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0