[Public.fr] - "Tonårsstjärnorna har vuxit upp och blivit vackra!"


Tokio Hotel: Tonårsstjärnorna har vuxit upp och blivit vackra!
De var alldeles nyss barn och nu är de stora, starka och muskulösa! De har inte varit ute offentligt på länge, och det här var bara en trevlig överraskning!

Alla som har växt upp med Tokio Hotel vet det: Den stora styrkan i den tyska gruppen är naturligtvis musiken, men också den karismatiska frontmannen Bill Kaulitz. Och genom åren hade man kunnat trott att hans androgyna skönhet skulle utplånas till förmån för en fysisk lambda. Men icke sa nicke! Tio år efter att gruppen bildades är Bill Kaulitz [21] fortfarande lika vacker, om inte ännu vackrare!

De fyra killarna har vuxit upp sedan deras debut! Efter att deras "Best Of" släpptes förra året, besökte dem Ryssland på fredagen den 3 juni för att vara med på årets Muz-TV Awards!

Bill och Tom Kaulitz bor för närvarande i Los Angeles, men Gustav och Georg bor fortfarande kvar i Tyskland. Avståndet hindrar dem dock inte från att jobba eftersom de just nu håller på med deras nya album som väntas komma mot slutet av året!

Förresten, tycker ni att de har förändrats?


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: mona

Bill ser inte så sjukt smal ut längre, Toms byxor var inte lika mycke för stora längre och hans jacka passa helt, söt i den lilla skäggstubben

Gustav och Georg ser likadana ut som alltid skönt att något inte förändras hahahaha

väntar på spänning på nästa cd sjukt kul att få se dem lite iallafall

2011-06-06 @ 21:28:20
Postat av: Nt

suck, jag blev lite ledsen av att läsa denna artikeln jag menar tänk efter det känns som igår som dom alla bara var barn<3 Eller barn och barn, kaxiga, trotsiga tonåringar... Älskar killarna och hoppas dom får ett lyckat liv<3

2011-06-07 @ 18:29:28
Postat av: matilda

<3

2011-06-08 @ 01:06:42
URL: http://http:/rodtott.blogspot.com

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0