[NewNotizie.it] - Tokio Hotel: En hyllning till rocklegender?


Tokio Hotel: En hyllning till rocklegender?
Det var år 1989 när "Personal Jesus" av Depeche Mode ägde världen och listorna med sin medryckande rytm och provocerande text. 20 år senare verkar det nästan som om man känner efterskalven av den tiden genom att lyssna på "Human Connect To Human" av Tokio Hotel; bandet som visste hur de skulle erövra marknader och den mest krävande publiken utan att avslöja hemligheten med sin framgång.

Bestämde dem sig för att hylla några av sina legendariska föregångare medan de sökte efter ett nytt ljud för albumet "Humanoid"? Det är säkert bara ett sammanträffande och en demonstration av hur samspelet mellan ord, melodier och känslor som inte har det man söker hos en mänsklig kontakt eller så vill man bara vara en "Jesus" till någon. Tidernas låtlista går vidare.

Vi är i Milano år 2010 när fansen klappade sina händer i takt med liveframträdandet av "Hey You" som fick en del föräldrar, som hade sittplatser på läktarna, att le och minnas tillbaka till Freddie Mercury's konsert på Wembley Stadium år 1986 då han gjorde publiken galen.

Kören reste sedan med en "We Will Rock You" som upprepas efter mer än 20 år senare på Medionalum Forum av fans som vill göra uppror mot alla tidsrum med hjälp av charm och musik. Vinnarna igår var Queen som tog ett steg i rockhistorien, och vinnarna idag är Tokio Hotel för att få den till liv igen.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0