Tokio Hotel fansen går samman och stöttar Japan!


Tokio Hotel fansen går samman och stöttar Japan!
För ett par veckor sedan var vi alla här, inte bara på denna sida, utan i hela världen, redo att fira och följa förverkligandet av drömmen att killarna skulle få spela i Tokyo. Idag samlas vi alla här för att skänka en tanke till människorna i Japan som har drabbats av en hemsk jordbävning och en följande flodvåg. Vi har många gånger stannat och funderat på hur naturen kan vara så grym, så som vatten, eld eller naturkatastrofer. Sådana händelser kan orsaka smärta, förlust och förstörelse i hela befolkningar.

Vi tar en talesman för varje abonnent till vår fanclub, till vår sida. Vi måste veta att vi inte kan vara likgiltiga om vissa händelser. Med det sagt så ber vi alla som vill att skänka en positiv tanke till de som har överlevt denna tradegi och just nu vill vi att Tokio Hotel hamnar i bakrunden lite grann på grund av denna tradegi.

Vi ber er att be en bön för hela den japanska befolkningen som behöver oss och att demonstrera vår sympati med en enkel gest, som några ord som uttrycker en barmhärtig närvaro bland individer och människor. Lämna gärna erat meddelande på den officiella japanska fancluben - eller endast ett "♥" på den officiella italienska fanclubens Facebook sida.

Tack, TH Italia FC.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Officiella italienska FC.


Kommentarer
Postat av: Linnéa

varför går det inte att kommentera på th-japan-sidan? ;o

2011-03-12 @ 18:04:28
URL: http://linneaamaria.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Det ska fungera för många andra verkar kunna kommentera.. O_O

2011-03-12 @ 18:13:31
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0