[Impre.com]: Vem är mest kontroversiell, Bill Kaulitz eller Lady Gaga?


Vem tycker du är mest kontroversiell, Bill Kaulitz eller Lady Gaga?
Frågan uppstår eftersom många tidningar har skrivit om likheten mellan Lady Gaga och den unge Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz gällande stil och makeovers.

Förra veckan såg vi hur Bill hade bytt stil igen och den här gången blev det blont hår. Detta blev som förväntat en sensation på sociala nätverk och så klart det mest uppmärksammade. Men, till ingens stora förvåning egentligen, hade den mest kontroversiella sångerskan någonsin (Lady Gaga) inga planer på att stå i bakrunden och valde därför att låta sig fotograferas på event utan underkläder, vilket slutade med att fotograferna fick sig en stor överraskning!

Anledningen till detta var: Lady Gaga har piercat sin klitoris, vilket alla som var närvarande på eventet uppmärksammade.

Alltså, om vi vill jämföra eller veta vem som är mest kontroversiell mellan Bill Kaulitz och Lady Gaga, tror vi faktiskt att sångerskan har en fördel. Men vi är också övertygade om att med tiden så kommer Tokio Hotel-sångaren Bill att komma med i denna kamp för att ta tronen som den mest kontroversiella då han alltid har varit ett exempel för att gilla uppmärksamheten från sina fans samt andra som tycker att han är intressant, vilket gör att han förblir sin egen karaktär.

Bill Kaulitz, som njuter av sin nya stil och förbereder ett nytt album som sägs komma ut nästa år, har setts promenera längs gatorna i Los Angeles med sin bror Tom Kaulitz. Enligt rapporter ska de ha varit väldigt avslappnade och på glatt humör.

Och vem tycker du nu är den mest kontroversiella, Lady Gaga eller Bill Kaulitz?


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0