[Klatsch-Tratsch.de]: Bill Kaulitz kopierar Jedward's stil


Tokio Hotel: Bill Kaulitz kopierar Jedward's stil
Los Angeles. Nu kommer skrikalarmet gå! Nej, men man måste titta två gånger för att vara helt säker: Bill Kaulitz, sångaren i Tokio Hotel, visade sig nämligen tillsammans med brodern Tom ute tidigare i veckan under ett besök på den trendiga restaurangen Katsuya i Hollywood i sitt nya hemland iklädd en vintage-blus med ett Jared-Leto-skägg och en Jedward-frisyr!

Det är så att säga nästan den bittra frågan om det faktiskt inte är en utav de två irländska, virvlande dansarna och stilikonerna vi ser: John och Edward Grimes! Pampigt!

22-åringen flyttade i oktober förra året tillsammans med sin bror Tom för att få lite mer vila - till paparazzi-huvudstaden! Tja, ja, tvillingarna är verkligen på rätt ställe... Samtidigt sågs Tom Kaulitz tillsammans med filippinska Ria Sommerfeld (28) från Hamburg i soliga Los Angeles. Ja, det sägs att hon är hans flickvän.

Bandet från Magdeburg arbetar hårt på nya låtar till deras fjärde album
Tom sade detta i augusti till den japanska tidningen InRock: "Om du pratar om antalet låtar så är det tillräckligt många för att vi ska gå in i studion, men vi vill inte göra det. Vi vill fortsätta skriva låtar och skriva ner våra idér, så processen fortsätter."

Samtidigt gjorde herrskapet lite reklam på sin hemsida för nyheten som fick alla fans' hjärtan att slå snabbare: "Vi har en liten överraskning åt er! Om ni skulle vilja hålla kontakt med Bill och mig, så kommer ni snart att få en chans till det - om några veckor kommer våra App online."


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0