[MTV.com]: Tokio Hotel är tillbaka i studion


Tokio Hotel är tillbaka i studion
Deras nya album kommer ut nästa vår!!!!

Det var ett tag sedan vi hörde något från våra tyska favorit rockare: Tom och Bill Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer, och jag vet att vi alla verkligen VILL höra deras nya material, men det verkar som om det blir vår tur snart!

Killarna har inte spelat så mycket på sistone och det är på grund av att de har flyttat till Los Angeles och spenderat natt och dag i studion för att jobba med sitt nya album som kommer att släppas under våren nästa år! Tokio Hotel är ett banbrytande och unikt band som alltid levererar, vilket är anledningen till varför fans över hela världen blir galna av dem.

Deras första album, som Tokio Hotel, "Scream" sålde mer än en halv miljon exemplar världen över, deras andra tyska album "Zimmer 483" och deras första engelska album "Scream" har tillsammans över 1 miljon sålda album. Det råder ingen tvekan om att deras kommande album kommer att völja samma framgångsrika trend.

Vad tror ni att vi kan förvänta oss från deras nya album?


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Edit: Nu har MTV ändrat sin artikel och hävdar att källan till detta ska vara Tokio Hotels officiella hemsida (den amerikanska versionen), men det står ju inget där, så big fail MTV! 8D


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0