[PromiFlash.de]: Kool Savas förolämpas av Tokio Hotel-fansen


Rapparen Kool Savas förolämpas av Tokio Hotel-fansen
På grund av någon annans diss-låt.

"Durch den Monsun, hinter die Welt..." Rapparen Kool Savas (36) förstår sig inte på världen längre. De brasilianska Tokio Hotel-fansen verkar ha hittat en diss-låt på YouTube av rapparen Peter One, som släpptes år 2007, som de tror tillhör Kool Savas när det i själva verket är Peter One som angav fel namn till låten.

För några år sedan publicerade den relativt okända Peter One (22) en stötande låt där han sjunger om hur han vill att Bill Kaulitz (22) ska få en hjärtattack och uttalade sig till BILD.de: "Som rappare måste man bara tycka att Tokio Hotel suger. De är precis motsatsen till vad vi gör. Det var på grund av att VIVA började visa den där Monsun-låten av Tokio Hotel hela tiden som jag plötsligt kände detta hat. Och då skrev jag den där låten." På den brasilianska Tokio Hotel-fansidan översatte fansen låttexten till portugisiska.

Nu blir Kool Savas ordentligt hotad på Twitter: "F*ck you, Kool Savas" står det, samt att han ska "dö i sin egen skit". Kool Savas tar det hela som att han blir indragen i tonårsstress och svarar tillbaka: "Tokio Hotel-fans förföljer mig på Twitter i tron om att jag har förolämpat deras idoler..... Savajins attack!!!"

Trots det ber han sedan att Twitter-användaren ska be honom om ursäkt, men har ännu inte fått något svar (sidnotering: tjejen som skrev det har faktiskt bett om ursäkt för sitt misstag). Det ska bli intressant att se om och hur fejden mellan Tokio Hotel-fansen och Kool Savas slutar.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hatar honom... Hur kan man sjunga det?! Okej att man inte tycker om en viss person men att önska att en man som flera miljoner personer älskar och bryr sig om ska få en hjärtattack!? Inte för att det är bra, men om Bill skulle dö (snälla förlåt för att jag skriver det) så skulle nog flera tusen människor ta självmord? Att vela att något sådant händer i världen är omänskligt...

2011-09-25 @ 21:26:27
URL: http://fatlouie.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0