RockStart @ Facebook - 23/10 2012

Tokio Hotel-bröderna Bill och Tom Kaulitz har definitivt vuxit upp. De var superstjärnorna under inspelningen av DSDS. Fansen, som hade åkt ända från Polen, lade aldrig riktigt märke till Dieter Bohlen och Itchy från Culcha Candela. Men tvillingarna gav många autografer. Till och med efter inspelningen var klar, kl 02.00 på natten, tog tvillingarna kort med fansen. Bill: "Det känns bra att vara tillbaka i Tyskland". Jobbet som jurymedlem verkar vara väldigt roligt. 
 
DSDS-teamet gästade Bad Driburg i tre dagar och gjorde invånarna förbluffade. Förutom att de ca 100 statisterna, som RTL hade hyrt in, träffade stjärnorna på röda mattan framför hotellet "Gräflicher Park", fick de sedan agera som fans under fotograferingen. Naturligtvis gav RTL dem hemmagjorda plakat.
 
Efter att fotograferingen var klar lämnade Dieter Bohlen inspelningen direkt medan Itchy från Culcha Candela åkte och spelade golf med sin bandkollega Chino som anlände på söndagen som "moraliskt stöd". Och Tokio Hotel-bröderna? De tillbringade den ljusa soliga dagen på hotellet med intervjuer, fotograferingar och möten. Förhoppningsvis kommer de att hitta möjligheter för att sola då inspelningen kommer att fortsätta i Karibien i november. Den nya säsongen av DSDS kommer att börja sändas i january - fansen kommer att ha en chans att se dem i mars när liveprogrammen börjar i Köln. 
Engelsk översättning: LoveTH-Music.com. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0