[MTV.com]: Tokio Hotel lovar nytt album om de vinner MMM igen

Tokio Hotel lover att släppa nytt album om de vinner MTV March Madness igen
MTV's Musical March Madness sparkar igång den 18 mars, och Tokio Hotel har stora planer på hur de ska försvara sin krona.
 
Inget annat band har dominerat den hittills fyra-år-långa historien av MTV's Musical March Madness turneringen som Tokio Hotel, de tyska rockarna som har ridit på stödet från deras fanatiska "Aliens" till ett par kvartsfinaler och, förra året, MMM-mästarskapet. 
 
Självklart är deras turneringsframgång beydligt mer mäktigt då de inte har släppt ett enda album (deras senaste, Humanoid, kom ut 2009). Uppenbarligen har det inte betytt speciellt mycket för deras fans... Och med årets Musical March Madness' start den 18 mars, ser det ut som att historien kommer upprepa sig: Tokio Hotel är tillbaka för att försvara sin krona, och oddsen är på deras sida.
 
Och ifall ni tror att de har förlitat sig på sitt lager, tja, Tokio Hotel är här för att motbevisa det: I ett exklusivt videomeddelande till MTV News (och fansen), berättar dem att de har arbetat hårt för att bli mästare igen - vilket betyder att band som Fall Out Boy och Fun bör göra sig redo. Åh, och som om det inte vore nog, i år höjer Tokio Hotel ribban. 
 
"Vi vill försvara vår titel, vi är så redo", sade frontmannen Bill Kaulitz. "Vi har varit i studion hela året och förberett oss, vi vill verkligen vinna igen." 
 
"Och om vi vinner, släpper vi vårat nya album i år", tillade brodern Tom. "Annars, aldrig." 
 
Så där har ni det, Aliens: Om Tokio Hotel vinner Musical March Madness igen, får ni ett nytt album år 2013. Om de förlorar... Tja, då får ni aldrig höra det. Blir dem det första band att upprepa vinsten? Det är upp till er. Det är trots allt fansen som röstar på vinnarna i alla Musical March Madness-matcher, och när röstningen börjar på måndag den 18 mars - när vi släpper lös 64 band - får vi se ifall deras löfte står sig. Tokio Hotel har självklart några till ess i rockärmen för att garantera en seger. 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0