DE Bravo #36/2014 - (Tyskland)

image host 
Den mest hemliga comeback(en) av alla tider!
Tokio Hotel har börjat gå vidare! De låter dock det förbli en gåta för fansen. Bravo ger er ljuset i tunneln! 
 
Det har gått fem år nu sedan Tokio Hotel släppte sitt senaste album "Humanoid", hösten år 2009. En evighet för alla aliens! Sedan dess har man inte hört något musikaliskt från Bill och Tom Kaulitz (båda 24), Georg Listing (27) och Gustav Schäfer (25). År 2013 planerade killarna sin mega comeback - men Tokio Hotel sköt upp det ytterligare en gång. "Sedan flytten till Los Angeles har de haft mer tid på sig", säger en insider inom musikbranschen. 
 
Nu är albumet klart! På Instagram har bandet lagt ut korta videoklipp där fotograferingen på skivomslaget och musikvideon från första singeln är klara. "Better Men" kan vara första singeln - då det är den som hörts under de nya avsnitten av Tokio Hotel TV på Youtube. 
 
Och vad för typ av ljud kommer vi att få höra? Experten: "Elektroniskt och moget!" Det nuvarande utseendet på bandmedlemmarna: Tom kommer med skägg, Georg med kort hår och Bill är lika stilig som vanligt. Det är dock fortfarande topphemligt när det nya albumet kommer att släppas. Skivbolaget Universal ger inte heller ut mycket information på grund av alldeles för många förfrågningar. Därför misstänker en insider att det blir en á la Beyoncé: låtarna släpps utan något riktigt officiellt datum. Fördelen med det är att låtarna inte kan bli piratkopierade innan de kommer ut på albumet. Dessutom blir det ett överraskningsmoment! Planen fungerade perfekt på Beyoncé (som sålde över 3,3 miljoner exemplar i maj). 
 
Okej, killar. Men mer tid än så här får ni inte! Fansen har redan väntat alldeles för länge... 
Scan: ? (let me know if it's yours) Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0