[StarMedia.com]: Tokio Hotel's återkomst

Tokio Hotel's återkomst 
Tokio Hotel återvänder med "Kings of Suburbia", ett väldigt personligt album med ett elektroniskt ljud. 
 
Efter att ha varit borta från scenen i fem år för att ta sig an ett nytt liv och återupptäcka sin musikaliska bana, kommer Tokio Hotel tillbaka med "Kings of Suburbia", deras fjärde studioalbum. I en exklusiv intervju med StarMedia delar Tom och Bill Kaulitz med sig av detaljer om det nya albumet. 
 
Hur känns det att komma tillbaka efter en paus från musiken i fem år? 
Bill: "Vi har inte varit helt borta eftersom vi fortfarande har arbetat med albumet. Men nu är vi glada att få vara tillbaka och dela med oss av musiken. Dessutom har vi saknat våra fans, scenen och att uppträda live."  
 
Det nya albumet låter helt annorlunda mot vad ni har gjort tidigare. Varför denna radikaliska förändring? 
Tom: "Gällande det nya ljudet på albumet. Vi är väldigt glada eftersom det är en sån process att skriva och producera låtar. Vi försökte skapa något autentiskt och annorlunda, och jag måste säga att vi gillar alla låtarna som är med på albumet."  
 
Vilken låt identifierar ni med er mest? 
Bill: "Svårt att säga eftersom vi producerade hela albumet. Vi gjorde mixarna och jobbade väldigt mycket med dem. Det tog ganska lång tid och vi la ner så mycket kärlek i det. Det som händer är att vi lyssnar på en ny låt varje dag, och nu är det till exempel "LWLYB", som är en grym låt."  
 
Vad är historien bakom albumtiteln och låtlistan? 
Bill: "Vi fick idén om namnet "Kings of Suburbia" under en resa till Tyskland - det kommer från känslan du har när du är ung och känner dig som kungen av ditt eget universum, och gör vad du vill. Det var en känsla som vi alla delade när vi gjorde albumet. Det är också relaterat till vårat liv. Vi alla kommer från olika förorter i Tyskland."  
 
Vem skapade konceptet till videon "GGAG"? Vad tycker ni om kritiken den har fått? 
Bill: "Vi är nöjda med videon och tycker att det är en av de bästa vi gjort. Vi skapade konceptet tillsammans med regissören Kris Moyes, som är en väldigt öppen person. Vi ville göra något häftigt och nytt eftersom låten har ett intressant ljud. Jag fick idén att ha med dragqueens och Kris kom på idén med sminket och kostymerna. Vi gillade det väldigt mycket och det är helt normalt att en del gillar det och andra inte."  
 
Kommer ni att inkludera Mexiko på eran världsturné? 
Tom: "Vi håller på att planera turnén just nu. Jag tror att vi ska dra igång med den under våren 2015, och Mexiko kommer att vara med. Vi ska också åka till Mexiko för promo i slutet av 2014. Våra mexikanska fans skickar så mycket kärleksfyllda meddelanden till oss och det är något vi vill tacka dem för!"  
 
Kan ni beskriva "Kings of Suburbia" med några ord? 
Bill: "Det är ett väldigt personligt album; elektroniskt, fyllt av liv och mycket kärlek. Det är ett av de bästa albumen vi någonsin gjort!" 

Engelsk översättning: Adriana @ THA. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0