[Journelles.de] - Intervju med Tokio Hotel's sminkös!

Karriärintervju med Natalie Franz; hår -och sminkstylist samt grundaren av MagicStripes
Att hitta en bra affärsidé är inte så svårt som man kan tro. Ganska ofta finns de mitt i ens umgängeskrets, där det kan ta flera år innan någon tar upp det trots att det ligger en mitt framför fötterna. Tänk bara, hur många gånger har inte kvinnor som du känner klagat på att deras ögonlock hänger för mycket eller ständigt letar efter en produkt som likt magi framhäver nya fräscha ögon?  
 
Den 37-åriga Natalie Franz har gjort just detta lilla skönhetsfel till en framgångsrik skönhetsaffär. Ditt företag heter MagicStripes och säljer små klisterremsor som säkerställer ett mer vaket öga. Jessie har redan testat dessa och är positiv till dem.  
 
Som infödd ukrainska fick du idén, och vad Tokio Hotel har att göra med det kan du läsa i denna karriärintervju! 
 
Kära Natalie, berätta vänligen kortfattat historien bakom hur du upptäckte MagicStripes i Tokyo: När var det och varför var du i stan?
Natalie Franz: "Jag var med Tokio Hotel i Tokyo och var på min lediga dag på en liten upptäcktsfärd genom hela skönhetsavdelningar i galleriorna. Där upptäckte jag dessa Stripes. Jag bad butiksbiträdet visa mig, och blev helt chockad när jag såg effekten."  
[...]  
Du har sedan flera år tillbaka varit Bill Kaulitz' sminkös. Hur kom det sig att du blev hår -och sminkstylist?
Natalie Franz: "Min mamma var en professionell balettdansös och jag genomgick en hel klassisk balettutbildning i Ryssland. Redan som barn var jag fascinerad av världen av balett, teater, scen osv. Skådespelarna och deras förvanlig genom kostym och smink till en figur, som inspirerade mig, gjorde mig mer och mer intresserad i ämnet smink. Jag har aldrig gått en utbildning utan bara assisterat och läst böcker samt modetidningar om ämnet och allt sånt."  
[...]
Kan män också använda MagicStripes? Du har ju, som sagt, en långvänskap med Bill Kaulitz i Tokio Hotel och det är ju en bra marknadsföring.
Natalie Franz: "Ja, vi har en del manliga kunder. Eftersom MagicStripes är osynliga så behöver de inte oroa sig för att det ska synas. Många män tvivlar att gå till plastikkirurger - eller är helt enkelt rädda för smärtan. Men Bill behöver inget sånt. Han är utseendemässigt en av de mest perfekta män jag känner. Jag är så tacksam för att han har hjälpt mig så mycket att göra detta märke känt." 
Svesnk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0