[PressePortal.de]: Tokio Hotel + Studio71 = nytt album 2016

Tokio Hotel signerade ett internationellt samarbete med Studio71 - nytt album släpps år 2016 
Tokio Hotel är det enda tyska band som har vunnit över 110 nationella och internationella priser, inklusive det amerikanska MTV VMA, fem stycken MTV EMAs, fyra MTV Latin Music awards och MTV Music Japan Awards. Nu bygger bandet vidare på sitt online-engagemang och satsar på Studio71, det flerkanaliga nätverket tillhörande PRO7. Företaget, som är baserat i Berlin, kommer i framtiden att ta hand om onlinevideos av det framgångsrika "Tokio Hotel TV", som redan har över 260,000 prenumerationer och över 70 miljoner sidovisningar. Där kan man se scener ur de fyra bandmedlemmarnas världsturnér samt få en inblick deras privatliv. 
 
"Vi är mycket glada och ser fram emot att samarbeta med Studio71. Vi delar samma vision och vi har en bra känsla över det hela, så alla går in i detta projekt med passion och vill göra det. Det är alltid viktigt för oss", kommenterar Bill Kaulitz. "Vi vet att vi som band inte är det lättaste [att hantera] eftersom vi har så mycket klara idéer om vad vi vill. Men på Studio71 har vi hittat en partner som går samma riktning som oss. Det känns rätt." 
 
[...] "Samarbetet med Tokio Hotel är ett stort första steg för Studio71 till att etablera sig även i musikbranschen och har lockat framstående artister som partners som med sin onlineverksamhet utanför de officiella musikvideorna kan nå sina fans över hela världen", säger Ronald Horstman (VD Studio71). "Tokio Hotel har redan lyckats med att få många internationella fans tack vare Tokio Hotel TV-kanalen, och deras videoforum är väldigt framgångsrikt. Vi ser fram emot att expandera kanalen med vårat team i framtiden." [...] 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa
 
*Studio71 är en PR-byrå med fokus på sociala medier. 

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0