[BILD.de]: Tokio Hotel i Tyskland för nytt album!

Tokio Hotel spelar in nytt album i Tyskland!  
Berlin - Det var tänkt att det skulle vara en lugn vernissage med bilder av professor Jochen Blume (90), men då plötsligt: ett framträdande av Bill Kaulitz (26) och Georg Listing (28). Adlon Hotel blev Tokio Hotel! 
 
Kamerablixtar, trängsel, skrik. Vuxna kvinnor blev nervösa när Bill gick in på första våningen på lyxhotellet. Bill berättade för BILD: "Vi är i Berlin för att arbeta med vårat nya album." Den borde släppas senare i år. De har för närvarande inget skivbolag. Dessutom har sångaren ett soloalbum planerat under våren. Alltså ett dubbelslag. 
 
Bill och hans tvillingbror Tom flyttade till Los Angeles 2009. Bandet är dock tillbaka i Tyskland under de närmaste veckorna. Bill: "Jag drömmer om att besöka Berghain (en technoklubb i Berlin)." Men hittills har det mest blivit Soho House, säger han. 
 
Och vad gör han på Adlon? Bill: "Vår gode vän Patricia Cronenberger har organiserat den här utställningen. Det var en självklarhet för oss att komma hit!" Patricia Cronenberger är inte bara en god vän till bandet. Advokaten har även gett musikerna juridisk rådgivning. 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa
 
*Det går även runt ett rykte om att tvillingarna har sålt sin bostad och flyttat från Los Angeles. Inget bekräftat ännu. 

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0