Mininyheter - 29/10 2016

¤ Del två av Dream Machine-turnén äger rum i Sydamerika. Inga datum finns ännu. Inte heller någon information hurvida Usa kommer att finnas med på den turnélistan. Källa.

¤ Bill's egna projekt, egendesignade kläder samt BILLY's låtar, kommer ut på marknaden i november 2016. Det kommer även ut en biofilm om bandet. Källa. (RYKTE: Enligt vissa sidor kommer låten "Not Over You" ut den 18/11, men inget är bekräftat ännu).

¤ Tom har bekräftat att det nya albumet delar samma namn som turnén, Dream Machine. Inget utsläppsdatum finns ännu. Källa.

¤ Treehouse Ticketing via Facebook: "Bra nyheter för alla aliens som måste jobba på måndag eller typ, gå på en Halloweenfest. Vi har en ny funktion som heter "Email Notification". Så fort försäljningen har startat, gå in på treehouse-ticketing.com och ta en nummerlapp i den virtuella kön (precis som i verkligheten). Genom att aktivera "email notification", får du ett mejl när det är din tur. Boom! Du då 10 minuter på dig att gå in på sidan.

#avslappnadshopping #dreammachinetour2017 #ingenstressföraliens

¤ Måndagen den 31/10 kl 16:00 svensk/centraleuropeisk tid släpps VIP-paketen! Treehouse-ticketing.com är sidan att hålla ögonen på! :)


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0