GQ intervju med Tom Kaulitz


Hur skulle du beskriva din stil?
Tom:
Fantastisk! Nej, jag vet inte.. För mig är det bara väldigt... Jag gillar.. För mig måste det vara bekvämt, jag måste känna mig bra i det. Det är därför det alltid har varit lössittandes. Jag gillar stora kläder som man kan röra sig i. Jag hade en mindre jacka på mig och jag fick svullnader överallt på en gång. Jag har alltid haft för lössittande kläder sen jag var, jag vill inte ljuga nu men, 9 eller 10 år. 

Vad inspirerade dig till din stil?
Tom:
Det kom genom hiphop. Jag började lyssna på väldigt mycket hiphop när jag var 10 år och sedan såg jag äldre killar som bar sina byxor under rumpan och då började jag också ha så. I början var de lite tightare byxor som jag bara drog ner och sen vid något tillfälle så började jag köpa alldeles för stora kläder vilket också är en bra sak eftersom de kommer att passa mig resten av livet så jag har aldrig köpt något i onödan.

Nyckelord - Bälte. Kommer du verkligen att använda dessa kläder hela ditt liv?
Tom:
Ja! Jag kan tä... Kanske kommer de att höjas lite senare men jag tror att jag kommer att använda lössittande byxor hela mitt liv. Kanske aningen kortare när jag blir äldre men de kommer fortfarande vara lite större.

Så du kommer aldrig förändra din stil senare och bära åtsittande kostymer till exempel?
Tom:
Jag utesluter inte det. Jag har redan burit en kostym till ett speciellt event. Den satt bra på mig men jag måste säga att allt ser faktiskt bra ut på mig! Men i stort sett så gillar jag stora kläder. Det kan vara en kostym fast en mer lössittande sådan.

Kan du tänka dig en modellkarriär?
Tom:
Nej, jag tror inte det. Det är mer något för Bill. Han gillar fotograferingar och sånt, han lever sig in i det. För mig är det mer att jag gillar att göra det men sen räcker det för två veckor. En sån här fotografering är rolig för en dag men sedan räcker det för mig för två veckor.

Får/Tar du moderåd?
Tom:
Nej, absolut inte! Jag gillar det inte alls. Jag hatar det! På fotograferingar är det alltid tusentals människor, en som lägger på mer puder och en annan som drar i ens jacka så den siter rätt och sånt. Det måste vara så eftersom man inte kan se själv ifall vecken blir på rätt ställe på bilden men jag gillar det inte iallafall. Klädråd, jag har alltid gjort det själv i hela mitt liv och jag gillar att leta saker själv.

Hur utvecklades ni i olika modestilar?
Tom:
Jag vet inte riktigt. Det hände när vi var runt 10 år, det var då det gick i helt olika riktningar. Jag tror han, det här var också väldigt tidigt, vi var 6 år och brukade ha tröjor med våra namn på eftersom folk inte kunde se någon skillnad på oss och efter det så gick det i olika riktningar. Det var antagligen pga det. Vi såg exakt likadana ut, vi båda hade väldigt kort hår och exakt likadana kläder. Ibland i olika färger men formen och allt var alltid lika. Det är anledningen till varför det gick i såna olika riktningar eftersom vi inte ville se likadana ut, det var en naturlig grej. Vi kan inte tänka oss att gå runt som varandra men det som är bra är att jag vet att jag skulle se ut som Bill i hans kläder och han vet att det är samma sak tvärtom.

Är ni varandras sanna stilkritiker?
Tom:
Ja, jag tror det! Vi berättar för varandra ganska ärligt vad vi tycker. Det blir ofta rätt så negativt men vi låter varandra göra det. Vi säger "den jackan passar inte dig! Klär du upp dig för en karneval? Det ser inte bra ut på dig alls" och jag säger det till honom men för det mesta så lyssnar han inte ändå och jag tycker att det är helt okej så.

Vad skulle du aldrig ha på dig?
Tom:
Capribyxor! Capribyxor eller korta byxor, jag och såna byxor är inte så bra vänner. Jag vet inte men idag kommer det inte ens på fråga. Men våran trummis bär till exempel overaller ibland och det för mig, något sånt iallafall, kommer inte på fråga alls.

Varför inte capribyxor?
Tom:
Precis. Jag tycker inte att nakna mäns ben ska visas och jag vet inte... Det har alltid sett lite smärtsamt ut, som i sjätte klass eller så. Kanske är det därför. I sjätte klass hade jag korta byxor och slutade använda dem ganska fort.

Ni är kända för era helt annorlunda stilar. Är det därför ni passar så bra som bröder?
Tom:
Ja, jag tror det. För Bill och mig är det typ.. Vi är faktiskt som en person. Vi båda uttrycker olika sidor hos denna person och det är därför vi passar så bra ihop. Vi har båda olika intressen men vi är alltid på samma sida. Och vi vet exakt vad den andre tänker, jag vet precis vad han tänker och Bill vet precis vad jag tänker. Det är verkligen på en helt annan nivå. Vi behöver inte ens prata med varandra längre och ehm... Ja, jag tror att det är därför vi passar så bra ihop. Vi har tagit, hos denna person, olika sidor och gjort dem starkare och som tillsammans gör en riktigt, riktigt stor mångsidig person.

Åter till vadet, vad stod på spel?
Tom:
Jag minns inte längre. Antingen handlade det om pengar, vilket jag inte kan tänka mig eftersom ingen av oss ville värdera det. Nej, jag vet inte. Mindes han? Nej? Gjorde han inte? Visste han eller bad han om tips eller så? Nej, jag minns inte längre heller. Jag minns verkligen inte. Så vadet är onödigt nu. Vi måste göra ett nytt vad eftersom ingen kan minnas vad det handlade om.

Vad skulle du slå vad om med din bror?
Tom:
Bilar, bilar är bra! Jag kommer ta hans bil eller så tar han min.
Tack till Pat för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: sara

aaaw ♥ tom är asgullig ♥

2010-01-15 @ 14:07:40
URL: http://saraolenius.blogg.se/
Postat av: S A R A

vadet? haha vilket vad? X)

2010-01-15 @ 17:24:06
URL: http://sariiiih.blogg.se/
Postat av: sara

Så du kommer aldrig förändra din stil senare och bära åtsittande kostymer till exempel?

Tom: Jag utesluter inte det. Jag har redan burit en kostym till ett speciellt event. Den satt bra på mig men jag måste säga att allt ser faktiskt bra ut på mig! Men i stort sett så gillar jag stora kläder. Det kan vara en kostym fast en mer lössittande sådan.

- på deras mammas bröllop? :)

2010-01-15 @ 19:05:57
URL: http://saraolenius.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Japp ;)

2010-01-15 @ 19:13:23
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0