(utanför hotellet) Esch-sur-Alzette, Luxemburg - 22/2 2010


By: Tanja.

By: Linda.


Kommentarer
Postat av: jasmine

Hej jag hoppas du kan besvara min fråga eftersom det är typ du som kan allt om th enligt mig :)finns det något speciellt kösystem i gbg än? Jag har hört så jävla mycket saker om det så jag inte vet vad som gäller? Är det att man får köa från 7 på morgonen och dem som kommer mellan 07.00 - 10.00 får nummer på handen? Är det upprop och sånt med där?(: Skulle vara tacksam för svar :D och snälla skriv inte att jag ska kolla på det inläggen med kösystemet för det står så mycket där och saker har blivit ändrade hit&dit.. tack för en jätte bra blogg! :D

2010-03-02 @ 22:27:23
URL: http://jasses.devote.se
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Hej sweetie! :) Om du kollar i detta inlägg, skrollar ner så står den senaste infon där. http://kaulitzandthegs.blogg.se/2010/january/kosystem-for-sthlm-och-gbg-konserterna.html Tyvärr ska inte jag på konserten i GBG så jag har själv inte engagerat mig så mycket i köandet kring GBG men det står såhär iallafall, om du inte orkar klicka på länken:



Det kommer ju vara flera köer i Göteborg för de som har ståplats. Därför tänkte vi att den som står längst fram i varje kö får ta på sig ansvaret att skriva nr + entré (t.ex. den som står först 1 (5)) till alla de som kommer före klockan 10:00. Man kan även ha en lista med namn & telefon nummer för att lättare nå folk om det händer någonting på plats.



Detta också för att man lättare ska kunna lämna kön på dagen för att köpa mat/gå på toa osv. Och dessutom för att man lättare ska kunna hålla i ordning alla när insläppet sätter igång.

---

Tidigare info:



"Dom sa att det var FÖRBJUDET med stora bokstäver att köa utanför arenan innan 7, oavsett vad vi gör. Och om vi inte ville riskera att inte få gå på konserten så skulle vi acceptera deras regler."

---

Hoppas det hjälper! <3

2010-03-02 @ 22:51:48
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: jasmine

tack så jätte mycket, känner mig lite lugnare nu :D

2010-03-03 @ 15:36:22
URL: http://jasses.devote.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0