[PETA.de] - Tokio Hotel: "Vilda djur ut från cirkusen"


Tokio Hotel: "Vilda djur ut från cirkusen"
De vilda djuren är slavarna inom nöjesindustrin.

Tvillingarna Bill och Tom Kaulitz från Tysklands mest internationellt framgångsrika rockband Tokio Hotel protesterar vid ett avancerat fototillfälle för användningen av djur inom nöjesindustrin: "Slavar av underhållningsindustrin: Vilda djur ut från cirkusen!" lyder slogan till PETA-kampanjen, som musikerna för första gången är med och deltar i.

I kedjor och insmetade i blod syns Bill och Tom i en dyster omgivning. Ämnet är internationellt känt: Förutom Europa, är det också känt i Usa och Asien. "Man kan bara tänka på att djur hålls fångade så där i hela deras liv! Cirkusuppträdanden med djur borde förbjudas, de finns tillräckligt intressanta alternativ!", säger Bill. Specifikt vill musikerna nå ut till föräldrarna som fortfarande tar med sina barn till cirkus med denna design. "Framför allt måste föräldrarna utvecka en medvetenhet här", säger Tom.

De två vegetarianerna funderar även på den federala regeringen: den 17 oktober 2003 sände federala rådet en tydlig signal till den federala regeringen och i en resolution: Röstningen att förbjuda vila djur på cirkus (speciellt elefanter, apor och björnar). Den federala regeringen gör fortfarande ingenting och låter djurmisshandeln fortsätta!

Nyligen gjordes en undersökning av Society for Consumer Research i Nürnberg (april 2010) som visar tydligt att två tredjedelar av vila djur på cirkus inte längre är aktuella. Och förbundskammaren av Veterinary Surgeons uppmanade på grund av djurskydd, förbudet mot vilda djur på resande cirkusar. Medan europeiska länder som Österrike, Danmark, Sverige, Bulgarien och andra har sedan längt infört ett förbud mot vilda djur, förblir den federala regeringen passiv och ignorerar därmed djurens lidande.

> Making of the photoshoot <


Engelsk översättning: THME. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0